Drapanre Boszorkány- és Mágusképző Szakiskola
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Főtér

+5
Elodie Dessauge
Seth Russell
Phoebe Morrowind
Elinborg Morrowind
Philippe O'Danel
9 posters

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Go down  Üzenet [2 / 2 oldal]

26Főtér - Page 2 Empty Re: Főtér Hétf. Ápr. 09, 2012 1:07 am

Deimos


Kegyenc
Kegyenc
*Ha tehetem akkor felnevetnék azon, hogy, hogy lehet ennyire óvatlan egy diák. Nem elég, hogy ilyenkor kint kóvályog a faluban még egy idegenek köszön is, be is mutatkozik.
Persze tudom, hogy nincsen kijárási tilalom az iskola falain belül, de akkor is. Ebből látszik, hogy mennyire hanyag a biztonság az iskolában és, hogy ennyire nem figyelnek a diákokra, de se baj ez nekem később még jól is jöhet.
Minden esetre ezt a gyermeket vonzza a nagy mester sötét aurája és ezt bizony a mester ki is fogja használni majd alkalom adatán, mindig jó a könnyű, megtörhető préda és a mester sem ellensége saját magának. És azzal is tisztában van a nagy mester, hogy elődei már régen kioltották volna a lány életét, már ha egyáltalán idő le jöttek volna valaha is, de ő más mint elődei ezt mindenki tudja is a kegyencek között. A nagy mester nem fog felesleges vérontást rendezni, mert annak semmi értelme nem lenne úgy is el jön majd ennek a gyermeknek az ideje, ahogy mindenki másnak is, egyszer csak kinek előbb kinek pedig utóbb.
A mester csuklyája rejteke alól egy halvány félmosolyt villantott, de inkább csak magának, most hasznát veszi majd Granson csevegő képességének és Ezekiel furcsa beszéd stílusának.*
-Szép jó estét ifjú hölgy! Ilyen későn erre felé nem éppen a legbiztonságosabb kisasszony, de merem remélni ezt magácska is tudja.
*A mester a kéznyújtást nem viszonozza csak sétál tovább.*
-Nem hiszem ifjú hölgy, hogy ilyen futó találkozásnál ragaszkodni kéne az ilyen etikai elvárásokhoz, de csak, hogy bemutatkozásban adósa ne maradjak. Jefferey Granson vagyok.
*És ezzel már is elindult a terv első fele, vélhetőleg a kisdiák ahogy visszaér a kastélyba nyilván való, hogy rögtön elpletykálja majd, hogy kivel találkázót és az idősebbek pedig majd felvilágosítják, hogy akkor bizony az iskola volt tanárával találkozott aki állítólag ügye bár meghalt. És ezzel már is felkavarjuk az állóvizet.*

27Főtér - Page 2 Empty Re: Főtér Hétf. Ápr. 09, 2012 6:24 am

Seth Russell

Seth Russell
Elodie

*Lassan megfordulok és hátrahagyom a varjakat. Nem vagyok olyan erős, mint régen, ha még ők sem engedelmeskednek nekem csak úgy. Vagy túl nagy erők munkálkodnak itt. Egész biztosan háttérben maradok és most csak a saját céljaimmal foglalkozom. Visszafelé kezdek sétálni a tér irányába, amikor furcsa, szokatlan rezgéseket észlelek az egyik irányból. Ösztönösen arra kapom a fejem. Sötét és világos nyalábok hullámzanak felém, élesen elkülönülve, de szétválaszthatatlanul. Azonnal érzem a változást. Nem akarok eltűnni. Még nem. Próbáltam csak úgy, észrevétlenül megjelenni, aztán elsurranni, de újra és újra rá kell jönnöm, hogy van olyan csábítás, aminek még nekem is be kell hódolnom. A kíváncsiság. Megtorpanok a szökőkút szélénél és úgy teszek, mintha a csillámló nyalábban alázúduló víz kötné le a figyelmem. A magassarok tökéletes ürügyet szolgáltat nekem, hogy pusztítás és világvége nélkül megállítsam a siető nőt. Egy apró repedés az élettelen anyagon semmi erőmbe nem kerül, azon kellemes tény mellett, hogy senki nem veszi észre a kapcsolatot közöttem és a cipő között. A megcsúszó alak természetesen felkelti a figyelmüket. Ilyenek az emberek: bámulnak, de nem cselekednek, és ez ki is elégíti sekély élvezethez szokott lényüket. Elhúzom a számat, amint kimondja azt a szót. Ha bárki azt hiszi, hogy most lángok közt kéne elporladnom... csupán mítosz, ostoba történet. Beérem a tömény undorral, amit hamar elfojtok magamban. A szépségre jobban megéri áldozni. Nyugodt léptekkel megindulok felé és megtorpanok előtte. Az arcomról eltüntetem az izgalommal teli, kaján kifejezést és próbálok minél egyszerűbben tekinteni rá.
- Üdv. - *Elmosolyodom és úgy pillantok le a nőre, mint hős lovag a királykisasszonyra. Mindeközben pedig a sárkánynak érzem magam, aki nehezen folytja vissza a tüzet és lassan csapkodni kezd a szárnyaival.
- Ne haragudj, de kissé zavartnak tűnsz. Segíthetek valamiben? - *Végignézek rajta, majd enyhe meglepettség ül ki az arcomra letört sarka láttán. Remélem, tökéletes az alakításom, és nem érződik ki belőle a játékra éhes démon várakozása.
- Óó... drága cipőnek tűnik. Azt hiszem, meg tudnám neked javítani, és odaérnél a találkozóra. - *Gáláns mosolyra húzom a számat, miközben leülök mellé és bizalmas távolságra hajolok, figyelmesen tekintve rá.

Vissza az elejére  Üzenet [2 / 2 oldal]

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.