Drapanre Boszorkány- és Mágusképző Szakiskola
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Levandel Menokar (elf - tanár)

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Levandel Menokar (elf - tanár) Empty Levandel Menokar (elf - tanár) Hétf. Ápr. 30, 2012 9:41 am

Levandel Menokar

Levandel Menokar
Név: Levandel Menokar
Kor: 153 (29-nek néz ki)
Nem: Férfi

Előtörténet: Egészen gyermekkorától fogva kitűnően használja a mágiát. Szülei mindketten nagyszerű mágusok, inkább a gyógyító varázslatokban jeleskednek. Ezzel szemben Levandel már kicsi kora óta meg tud idézni különféle állatokat. Kitűnő eredménnyel végezte iskoláit, prefektusi rangot is kapott, ezek semmilyen erőfeszítésbe nem kerültek neki, csak úgy szívja magába a tudást. Mégis leginkább segíteni szeret másokon, tanítani, átadni szeretné minden tudását, és rájött, ezt legjobban a Drapanre-ben teheti meg.
Nem olyan régen rájött, hogy az idéző képességét át tudja alakítani, és ha nem "kivetíti" a lelkét, hanem felveszi azt, akkor képes átalakulni is. Kedvenc állatai a macskafélék, ezért leginkább macskákat, vadmacskákat idéz meg illetve ezekké alakul át. Lenyűgözi rugalmasságuk, és fürgeségük, nem ritkán fordult elő, hogy átváltozott, és versenyt futott a gepárdokkal.

Varázs jártasságok:
Idézés: Gyerekkora óta tud idézni, eleinte csak a lelki állapotának megfelelő állatokat tudott megidézni (ha dühös volt, akkor az állat agresszív lett stb.) Ma már profin tud idézni.
Animágia (Átváltozás) ezt nem régóta tudja, ezért nem mindig sikerül neki.

Jellem: Korából fakadóan kissé régimódi, nyugodt, nem siet sehová, de nem hibáztatja a fiatalokat rohanó életmódjuk miatt. Mivel gyermekkora nagy részét az erdőben töltötte, nagyon kötődik hozzá, ismeri az élőlényeket, bárhol kiigazodik, soha nem téved el.

Kinézet: 195 cm magas, vékony, de sportos testalkatú elf. Szőke hajú, hosszú fülű teremtmény, ami néha megijeszti az embereket.

Pálca: 16" mahagóni, mag: főnix farktolla

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.