Drapanre Boszorkány- és Mágusképző Szakiskola
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Tárgyalóterem

+2
Deimos
Isabella Milano
6 posters

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Tárgyalóterem Empty Tárgyalóterem Szer. Márc. 07, 2012 10:48 am

Isabella Milano

Isabella Milano
Házvezető
Házvezető
...........

2Tárgyalóterem Empty Re: Tárgyalóterem Pént. Márc. 09, 2012 7:10 am

Deimos


Kegyenc
Kegyenc
*Varjúk károgtam a tűtorony körül jelezve a mester megérkezett. Sötét aura lengi körül, mint mindig arcát csukja fedi, alattvalói sosem láthatják arcát ennek oka is van. Majd el jön az idő mikor felfedi kilétét, de egyenlőre egy csuklyán kívül senki semmit nem láthat. Tiszteletet parancsolóan lépet be a terembe ha bár még alattvalói nem érkeztek meg, sőt azt sem tudják, hogy itt bizony ma gyűlés lesz. A nagymester ezennel elkezdi játékát.
Az engem megillető székben ültem a teremben és két kezemet összekulcsoltam az asztalon és arra támasztottam államat az asztal lapot figyelve. Sötét aura lengte körül mint mindig a toronyban ólálkodó kis lények menekültek ha megláttak ahogy a szolgák is hajlantok ha meglátták és ez így van rendjén. Ma kezdetét veszi a harc és én pedig mint egy bírónak csak figyelnem kell az eseményeket. Mint egy időzített bombaként fognak robbanni a terveim a megfelelő időben és megfelelő helyen a megfelelő személyekkel.
Ha bár semmi szükségem információkra még is gyűlést hívok össze had lása a seregem, hogy teszek is valamit. Nem áll szándékomban minden lépésemről tájékoztatott benyújtani, de hadd lássák, hogy vezérük tesz valamit nem csak van. Képesek elhamarkodott döntéseket hozni. Bár igaz egyik sem merne velem szembe szállni nem is lenne rá se lehetőségük erejük, még egyszer nem. Egy kéz legyintésembe került és már ég is minden szolgám vállán a sötét hívójel és tudják ha én hívom őket akkor nekik jönniük kell. A feladatuk egyszerű volt: tudjanak meg minél többet az iskola tanárairól főleg a házvezetőkről. Csak ennyi volt eddig a dolguk. De ez változik nem sokára.
Ezennel a játszma elkezdődött. A mester méltóság teljen ült megérdemelt székében és várta szolgáit az, hogy megjelenek színe előtt és beszámoljanak neki arról mit tudtak meg. A mester várt és a csuklyája és a sötét aurájának rejtekében méltóságot parancsolva figyelte ahogy a szolgák meg jönnek és felsorakoznak előtte. A mester nem mellette fel fejét csak megszólalt. Hang az egész termet betöltötte és mennydörgőt.*

-Halljam hát. Mit tudtatok meg az iskoláról? Mik a gyengék, erősségek? Mit tudtatok meg a házvezetőkről és tanárokról? Halljam. Egyenként lépjetek hát elébem és halljam.

3Tárgyalóterem Empty Re: Tárgyalóterem Pént. Márc. 09, 2012 9:08 am

Bruno Carrera

Bruno Carrera
*Kártyatrükköket gyakorlok a szurdok egy elhagyatott pontján. Ebben a pillanatban nincs szükségem társaságra, csak önmagamra, a sötétedő égboltra és az ujjaim között pergő lapokra. Jókedvem van, szinte már idilli, de túlságosan jól ismerem magam ahhoz, hogy ne dőljek be ennek az érzésnek. Néha boldogságban úszom, máskor pedig mintha valahol a pokolban, vagy legalábbis egy alagútban tekeregnék. Minden vágyam, hogy a fény amit ilyenkor meglátok, végre a vonat legyen, de eddig mindig megjártam. Abban a pillanatban, ahogy kijutottam, újra a magasba kerültem és gyerekes örömmel úsztam a felhők között. Azt hiszem, ezt hívják mániás depressziónak. De sosem érdekeltek különösebben ezek a dolgok. Inkább ferde mosollyal az arcomon keverem a paklit, kirakok három lapot, újra keverek és ugyanúgy kirakom mindet. Hirtelen égető érzést érzek meg a hátamon. Abban a pillanatban összegyűröm a paklit az ujjaim között és eltüntetem. Az örömöm helyét a komolyság és az izgatottság veszi át. Ő hív. A torony elé hoppanálok majd nyugodtan besétálok. Egyből a tárgyalóterem felé veszem az irányt, hiszen annál nincs tökéletesebb hely egy gyűlésre. Kissé megszaporázom a lépteimet, belépek a terembe és beállok néhány másik hű alattvaló mellé. Figyelem a beszámolókat. Valamelyik kielégítő, valamelyik kevésbé, de erről úgysem nekem kell döntenem. Én rendesen végeztem a feladatom. Nem akarok ellenszegülni Neki, és nem is mernék. De hát a félelem és a tisztelet mindig kéz a kézben járnak. Amint rám kerül a sor, a Mester elé lépek, mélységesen meghajolok és alázatos hangon szólalok meg.
- Charity Holloway. Emberi lény, de nem halandó. Halhatatlanságának oka eddig ismeretlen. Mágiajog tanár, erős elmemágus. Közvetlen, nyílt, akár az iskola gyengepontja is lehet, jóhiszeműségéből adódóan. Egyetlen gátló tényező az ikertestvére, Vincent Holloway. Személyes céloktól vezérelve jött ide tanítani. Cirkusz tulajdonos, erős mágus, nem befolyásolható és könnyen kézben tartja a dolgokat. Az épület egyik leggyengébb pontja a keleti oldalról, a belső kert felől megközelítve érhető el. Egy csupán egyméteres falréteg, aminek a végén rögtön a gondnok szobája található. Védtelen pont, értéktelen, nem számítanak itt betörésre vagy bármilyen behatolásra. Távol esik minden tanári szállástól és gyülekezési ponttól, eltart egy darabig amíg odaérnek, és semmilyen csapda nem áll útba. - *Meghajtom a fejem, majd kiegyenesedem, visszasétálok a helyemre és csendben várakozom.

4Tárgyalóterem Empty Re: Tárgyalóterem Pént. Márc. 09, 2012 9:35 am

Hannah Black

Hannah Black
Kegyenc
Kegyenc
*Forrófürdő...az egyik legjobb dolog, ami létezik ezen a földön.
Egy sóhaj kíséretében hátradőltem a kádban és élveztem a víz cirógatását. Közben néhányat kortyoltam a kezemben lévő pezsgőspohárból és mikor már kellően ellazultam volna megéreztem a hívó szót...az Ő hívó szavát.
Sosem szerettem engedelmeskedni senkinek, de Deimos stílusát kedveltem és különben is, szükségem volt rá ahhoz, hogy kellőképpen frappáns bosszút álljak. Ráadásul...tökéletes kísérlet szülötte vagyok, szóval neki sem árt, ha vagyok neki. Kölcsönös egymás segítés...ez minden jó kapcsolat alapja, főleg egy ilyen kapcsolaté...hiába, lehet bármennyire erős, szövetségesek nélkül semmi.
Kissé kényelmetlenkedve szálltam ki a kádból, szárítkoztam meg és öltöztem fel egy csettintéssel. Miután a külsőm tökéletesség varázsoltam hoppanáltam egyet, aztán lazán besétáltam a tárgyalóterembe alig biccentve egyet a többieknek.
Végighallgattam a beszámolókat, majd egy félmosoly kíséretében Bruno után én is a Mester elé álltam. Meghajoltam, igaz annyira nem mélyen, mint az előttem szóló. Azt hiszem én sokkal dacosabb személyiség voltam nála, de azért a minimálisan elvárt tiszteletet megadtam mindenkinek.*
-Richard Jhonson...erős mágus, de túl sok a gyengepontja...alkohol, nők. A kis igazgatónő...kiváló hangulat és elmemágus...de van egy fogadott vámpír lánya, rajta keresztül gyengévé lehet tenni, ahogy a bájitaltan tanárt is, Richard Loyd-ot. Bár...nála a fiával is lehet játszadozni, Axel Loyd-dal, aki ebbe az iskolába jár...mindketten vérfarkasok...*tovább nem is ragoztam, szóval, ha nem intézett hozzám kérdést, akkor egyszerűen csak visszaléptem a többiek közé és vártam a továbbiakat. Megakartam már tudni a Mester terveinek legalább egy kicsi részletét. Hűséges vagyok hozzá, de azért tudni akartam érdemes e mellette kűzdeni, segít e elérni a céljaim vagy sem.*


_________________
Tárgyalóterem Tumblr_ldq50jjgN11qa8w1lo1_500

5Tárgyalóterem Empty Re: Tárgyalóterem Vas. Márc. 11, 2012 4:19 am

Kain Vex

Kain Vex
Kegyenc
Kegyenc
*Hívatnak minket, illő lenne hát nekem is megjelennem. Új vezér, már a harmadikat szolgálom… nem, ez csak az első. Hármas volt az, aki már két személynek eladta a szolgálatait. Nekem ez az első, és talán valami értelmes is kisülhet a dologból, hát akkor ideje bemutatkoznom.
Nem viszem túlzásba a dolgokat, megérkezek én is, és hallgatom a kérdéseket, és a többiek válaszát. Talán szükséges lenne, ha mondanék valamit? Nem feltétlen, hisz az előttem lévők már elmondták a lényeget… majdnem mindent, előlépek hát egy sötét sarokból, és beszélni kezdek.*
- A diákok, a diákok képezik az iskola magját, ha az ifjakat érik támadások, az a tanári kart érinti rosszul, talán ha néhányat a kémeinké tudnánk tenni, nagy előnyhöz juthatnánk a jövőbeli terveinket illetően.
*Nekem ennyi mondanivalóm volt, visszatérek hát a saját sarkomba, és onnan figyelek tovább.*

6Tárgyalóterem Empty Re: Tárgyalóterem Vas. Márc. 11, 2012 10:22 am

Deimos


Kegyenc
Kegyenc
*A Mester hallgat és hallgat néha elejt egy egy hümmögést mást nem tesz. Mint kőszobor úgy ül trónján és csak hallgat nem beszél. Egy-két hű alatt való beszámolója azt se érni meg, hogy a Mester egyáltalán meghallgassa mert semmit nem ér. A Mester vár és vár, hogy valaki értékeset mondjon számára olyas mit ami hasznos és olyasmit amit esetleg ő maga a nagy Mester sem tud hiszen ő tudja, hogy bár erős, de ő sem tévedhetetlen és ő sem minden ható. Ezzel tisztában van, de mint Mester sosem mutatja. Majd egy ifjú lép ki a sorból Bruno Carrera.
Hallgatom a beszámolót. Értékes információk. El kell ismernem, hogy jól végezte a munkáját. Sokat tudott meg. A tanárokról szóló beszámolja nem sok újat hozott nekem ezt tudtam, nem érték, de az, hogy kinyomozta a legvédtelenebb pontot tiszteletre méltó. Ez már hasznos. Eltűnődöm, fejemben már vázlat készül arról miként is lehetne kihasználni ezt a védtelen pontot. Támadásra ott nem számítanak...és hirtelen a fejemben megszületik a pompás terv. Eddigi némaságom most megtöröm. Hangom mennydörögve tölti be a termet.*
-Carrera hű vagy elveinkhez és most is szép munkát végeztél. Hasznos információkat hoztál elébem. Kiszaglásztad hol vétetek hibát ellenségeink. Alapos munka volt. Jutalmad nem marad el a kitűnő munkáért.
*És igaz eddig ez volt a legértékesebb. Figyelem ahogy visszalép. Mindig is hű alattvalóm volt, de mint tudjuk mindig az támad hátba akitől nem várnánk, nem bízom benne, de most ezért jutalmad fog kapni. Hadd örüljön. Fejemet végig nem emelem fel úgy beszéltem és figyelem kilépi következőnek.
A mester csak tovább figyelt. Bruno után Hanna lépet elő. A Mester csuklyájának rejtekében felvonta szemöldökét és hallgatta a nő beszámolóját.
Hanna nem volt a szokásos tagok közé sorolható ezt a véleményt magam is osztottam. Ezt a nőt nem lehetett úgy kezelni mint a többit kénytelen volt őt kicsit jobban kitüntetni mint a többit ha nem akartam, hogy ellenem forduljon. Nem aggódtam egy lázadás kitörése miatt, de nem is óhajtottam volna azzal foglalkozni bár Hanna okosabb annál, hogy ellenem lázadást indítson és mint látszik jól kezeltem a nőt. Csak nyugtáztam magamban, hogy bizony meghajolt előttem és hallgattam. Mikor visszalépet csak fel emeltem a kezemet, hogy jelezem a következő még maradjon a helyén.*
-Hanna az érzelmi szálak felkutatásában jó vagy. Értékes információkkal szolgáltál jutalmadat te is megkapod. És ha már itt tartunk a további beszámolok után te és Carrer úr és Vex maradjatok itt. Beszédem van veletek.
*Közvetlen volt a Mester mint mindig. Ezért hitték sokan régen, hogy ő sosem törhet fel és most tessék most még is itt van. A Mester mint egy bábjátékos csak felemeli kezét jelezve, hogy jöhet a következő szolga ki beszámol neki kutatásai eredményéről. S vár kilép ki a sorból...
Vex lép ki a sorból a Mester végig hallgatja nem számított nagy szó áradatra tőle, viszont tömör mondataiban van igazság. A Mester hozzá nem intéz szavakat.
Vex érdekes szövetségesem. Egy esetleges lázadásnál talán tőle várnák a többiek a támogatást hiszen erős, ha bár alig hallatja hangját bár bizonyos vezetői képességek hiányoznak belőle. Ez a három szövetségem eddig a legjobb kikre igényt tartok most. Végig hallgatom még a meglévő beszámolókat majd újra a hangom dördül a teremben.*
-Hannah, Carerra, Vex maradjanak itt a többiek hordják el magukat.
*A Mester vár míg mindenki kimegy a teremből a három emberen kívül majd nem kell hozzá három perc sem és csak a Mester és ők hárman maradnak a teremben.
Csak ugyan úgy ülök és hallgatok pár másodpercet majd megszólalok.*
-Ti hárman vagytok a kiválasztottak. Ti ti teljesítettek a legjobban ti vagytok azok akikre igényt tartok a továbbiakban a tervem kidolgozásában. A jelentésekből nem tudtam meg túl sok újat egyedül a titek szolgált új információkkal, megkapjátok a jutalmatokat. A tervem egyszerű. Minden iskolai tagnak tartogatok egy kis meglepetést ezzel gyengítve őket. Támadást akkor fogunk rájuk mérni mikor nem számítanak rá. Elhíreszteljük, hogy a Testvériség felbomlót és új Mester kerül hatalma, de még a tagok sem tudják ki, könnyű lesz ezt elhíresztelni hiszen mint tudjuk a Telegráf szerkesztőinek elég csak egy elszórt szócska kész a hír. Ha ez meg van akkor hétvégén csapást mérünk, hiszen ki lenne az aki hétvégén csapásra számítana? Pár ember egy fontos gyülekező helyen mérne támadást, mindenki oda fog seregleni. Eljátszadoznak velük addig pedig ti és még pár erős ember és jó magam betörünk ott ahol Carrera jelentette, hogy gyenge a védő helyzet már régen az épületben vagyunk mikor ők észbe kapnak. Onnét kezdve, hogy bent vagyunk az épületben azt tesztek amit kartok. Megölhetitek akit akartok, információt szedhetek ki azokból akikből csak akartok azt visztek el amit akartok. Igaz kicsit hosszadalmas terv és egyszerű, de hatásos, nem óhajtok elődeim hibáiba esni, hogy túlbonyolítom a dolgokat.
A ti feladataitok: Hannah légy kedves és deríts ki nekem, hogy ki-kikhez kötődik érzelmileg nem érdekel, hogy teszed minden rokonról tudni akarok, minden családi szálról ez neked menni fog. Carreca testhez álló feladat tudni akarok minden kiaknázható pontról ami az iskolában található. Vex deríts kik azok akik fekete mágus elődökkel rendelkeznek és jó kémek lennének vagy tudsz most ilyen diákról? Van valamelyikőtöknek valamilyen kérdése? Gyerünk, csak bátran vagy kifogásolni való? Halljam.

*A Mester erős kézzel vezet, de ad szót is. Ő nem az elődei lehet vele beszélni, de nem tűri az engedetlenséget és azt ha átakarják verni. Igazságos és erős kezű a mester talán ezért lesz ő sikeresebb mint elődei.*

7Tárgyalóterem Empty Re: Tárgyalóterem Csüt. Márc. 15, 2012 12:34 am

Lizbeth Parlay

Lizbeth Parlay
*Minden mi volt, elmúlt már. Leperegtek az évek, s képek is egyaránt. Minden évben történik valami új, valami megmagyarázhatatlan. A falak, a képek, a személyek..a Drapanret mindig körül járta valami ellenállhatatlan misztika. S most igen, most is eljött, hogy valóra váltsa a kastély vágyait. A sötétség karmai a küszöbön állnak, s ebből tán a tanári kar mit sem sejt. Hajdanán három szakot jártam meg vezetésben, s egy koron igazgató is voltam. Tom, Ezekiel, Nathan bátyám. Hárman írták történetem, hárman ébresztették fel szemem, hogy figyeljek. Hátam mögött mindig ott fénylett valami, amitől belső jóságom megsínylett. Jeffreyt elvesztettem, s szívem parányi szikrája kialudt. Nem hajtottak már a lázas éjszakák, az éjszaka leple. Nem kívántam a kaland után loholni, csak egyszerűen visszavonultan szerettem volna hátra levő napjaimat leélni. Mert Lizbeth Parlaynak befellegzett.
Ahogy viszont teltek, s múltak a napok, majdan hetek. Új utat kaptam, új lehetőségeket, úgy álmokat. Milyen álmok ezek? Mit suttognak fülembe az alvilág démonai? A halál úr árnyas leple hull le elém sötét oltárom küszöbén. Egy sötéten sejlő szem rám meredve mondja ki intelmét. "A tudás, mit tudsz titok" Szólá a hang, s ennek fejet hajtva állok fel. Megírtam levelem, megírtam döntésem. Nem kívánok többé szakvezetőnek lenni a drapanreben, a magam útját járom. S mi ez az út? Azt csak én tudhatom. Mert a kockázat hatalmas, de ha célom elérem, jutalmam búsás lesz. Megváltoztam a minap, minden megváltozott mi körül vett. Én számítok, s azok kiken segíteni akarok. Ezért pedig nem leszek sem jó, se nem rosszabb annál, mint aki vagyok.
Árnyakba búján érkezem a kínok mezejére. Ó, te kietlennek tűnő veszélyes táj: Minő meglepetésekkel szolgálsz elém? semmivel. Ismerem a helyet, ismerem a nyomorult kutya kiáltását a holdat kémlelve. Haladok a torony felé árnyak játékával, s minden jel nélkül foglalom el helyemet azon árnyékok egyikében, amely éppen a tárgyaló terem egy szegletében bújik meg. Rejtekemből pásztázom tehát végig az itt jelen lévők sorait. Felüdülve konstatálom a tényezőt, hogy a rend sosem változik. Mint mindig, most is kiváló csatlósokkal rendelkezik az úr, ki a leghatalmasabb székben foglal helyet. Ismerős az alak, hiszen vele már találkoztam. S ahogy Isabelltől is tudomásomra került valami egészen érdekes információ. Csendben, rejtőzve hallgatom az elhangzottakat. Birtokomban van valami, amitől egészen biztos vagyok, hogy megjelenésem majd meglepetésként éri a jelenlévőket. Ugyanis Ezekiel kristályából csináltatott gyűrűm által teljes lefedettséget élvezhetek. Elmém, kisugárzásom, jelenem, jövőm, múltam...mind olyan, mintha nem is létezne. Csak egy légüres tér, csupán egy árnyék..amelybe most is beleolvadok sötét mágiám okán. Hallgatva megtámadási tervüket, egyrészt jónak vélem, másrészről teljes ostobaság az egész. Találnék benne hibát, ha nagyon akarnék, ám nincs érdekem abban, hogy megállítsam őket ebben. Nagyobb célok vezérelnek egy puszta támadáson kívül.
Érzelmi szálak, rokoni kapcsolatok? Hát idáig süllyedt volna hőn szeretett rendem? Kecsegtető. Nem rossz taktika akkor, ha terrorba szeretnék tartani az ott bent lakókat. Gyengén sóhajtok egyet, s csak akkor, csak is akkor lépek elő, mikor az úr kemény iróniával ad hangot arra, hogy lehet kérdezni. Fanyar irónia ez, egyáltalán nincs szándékában ezt hű alattvalóinak megadni; puszta formalitás az egész. Alakom lassan válik ki a sötétségből, s csizmám talpa tompán üti a talajt, mi alatt az ajtó melletti árnyékból előlépve haladok a hosszanti teremben előre. Hosszú köpeny fedte testem csaknem kivehetetlen ebben a homályban. Akárcsak arcom, amelyet csuklyám béke takarása fedé. Meg-meglibbenő alakom materializál a két alatt való mögött.*
- Na és mi hír Isabella Milanoról, avagy Lizbeth Parlayről a dracollin ház hajdani vezetőjéről? *Ismerős hangom cseng fel hallgatagságból, s majd leemelem csuklyám. Hidrogén színű hajam kiváltképpen ellentétben áll fekete viseletemmel, valamint smaradkékes íriszeimmel. Kezem egyáltalán nem csúszik holmi varázspálcára, rideg tekintetem oly' határozott kisugárzásban leledzik, akárcsak nemesi aranyvérben létező tartásom.*
- Tervük noha ármányban, s stratégiában fénylő, ám had hívjam fel figyelmüket egy aprócska hibáról. Hétvégén a legnagyobb az iskolának felügyelete. *Ekkor Kainra pillantok. Ismerős alak ő már számomra, nem egyszer csaptunk már össze annak idején.* - Hajdani rendeletem szerint. *Teszem hozzá, hiszen amennyire emlékezni lehet, még mindig én voltam nem is olyan rég az igazgató.* - Egy pénteki nap éjjelén sokkal bizakodóbb volna..teszem azt. Tanításoknak vége, a diákság viszont elmúlt 18. Nem köti őket a pálca törvény, sem kijárási tilalom. Így hát szabadidejük legjavát a Cutteridgeben töltik leginkább. Szerte ágazó a péntek éjjel. *Nyomatékosítom meg szavaimat, s bármennyire meglepő valóban igazak. Péntek este..a szórakozások estéje. Ilyenkor a kastély lakói egyszerűen kaotikusan helyezkednek el. Rendezetlen sorokat sokkal egyszerűbb átütni, mintsem a rendezetteket. Ezt követően Kain felé fordulok.*
- Ó mond, miért hallgatnád el a Nagyúr előtt, hogy Ezekiel idejéből fennmaradt számodra a diáki körben egy kapcsolat? Ruben többszörös iskolaelső, aki különleges tehetség. Mindazonáltal Isabella Milano legújabb kedvese. Fiatal, tudásra szomjazó. Könnyedén meglehetne törni. *Hanyagul teszem hozzá. Rengeteg információt közlök most jelen pillanatban, ami egyértelműen az iskola iránti árulásomra ad okot. Valóban így volna? Noha Rubent már régebben is megakarták törni, kíváncsi volnék, hogy ezúttal sikerülne-e? Aztán néhány lépést előre teszek, s egyenesen az irányító szemeibe nézek.* - Tudnék még személyeket mondani uram, de úgy vélem nincs okom arra, hogy szolgáljam önt. *Szolgálni a Nagyurat? Sosem szolgáltam egy urat sem. Hiszen a szolgák szerepe igazán nem hozzám illő feladat.*

8Tárgyalóterem Empty Re: Tárgyalóterem Pént. Márc. 30, 2012 5:01 am

Kain Vex

Kain Vex
Kegyenc
Kegyenc
*Hárman maradtunk hát, és a jelek szerint mi hárman leszünk a legfontosabb személyek a szervezetben, ami lényegében a terveim szempontjából kedvező. Így több esélyem lesz Hármas hibáit kijavítani, még ha nem is lesz egy egyszerű feladat. De elsőnek azzal fogok foglalkozni, hogy kiderítsem kik is a kémeknek alkalmas személyek, úgy ahogy a vezér kéri.
S ezt az idilli csendet egy ismerős hang törte meg, haloványan elmosolyodok. Egy nem várt játékos, ki talán észben megközelíti a szintemet, sőt, talán le is hagy.*
- Nos, ISabella Milano okos nő, de vele ráérünk foglalkozni, ami pedig a dracollin vezetőjét illeti, már körünkben van, így ez felesleges kérdés.
*Mi célja lehet itt? Azt leszámítva, hogy felhívja a figyelmünket a tervben lévő hibákra, és sajnálatosan elárulja Hármas egy kis hibáját. Talán provokálni szeretne, hát erre nem igen kerülhet sor.*
- Nem titkolom, így van, de tévedésben leledzel, ha azt hiszed, hogy közöm van ahhoz az ifjúhoz. Okos lenne, nem vitás, tehetséges, mindenképpen, megtörhető? Tévedés. Magad hívtad fel a figyelmünket arra, ez miért nem lehetséges. Isabella Milano kedvese. Ahogy megismertem azt a gyermeket, tudom, hogy nem fogja elhagyni a társait, a kedvesét, gyenge jellem, az érzelmeket szembefordítja a tudásszomjjal, a felemelkedéssel, nem hiszem, hogy jelenleg elsődleges céljaink közt kellene szerepelnie Rubennek. Sokkalta inkább annak, mit keres maga itt? Hisz oly hevesen védelmezte az iskolát, harcolt érte, meghalt érte, mégis, most itt van, mint áruló, és azt mondja, nem szolgálná az új vezért. Akkor mi okunk lenne élve elengedni, elhinni, hogy jelenleg pártolja az ügyünket, még ha csak a saját kis önös érdekekből.

9Tárgyalóterem Empty Re: Tárgyalóterem Hétf. Ápr. 09, 2012 5:09 am

Deimos


Kegyenc
Kegyenc
*Érzem végig a madame jelenlétét, de nem szólok erről egy szót, hadd hallgatózón csak úgy is tudom már ki mellett áll. Habár egy szóval sem kértem, hogy mondjon le és jöjjön le ő így döntött s habár egykoron pártatlanak mondta magát most még is itt van mint egy fajta áruló.
Mikor kilépet a fényre akkor sem emeltem fel a fejemet ugyan úgy az asztal lapot fürkésztem és csak hallgattam a mademot. Olyan stílusban beszélt amit egy egyszerű kegyenc meg sem mert még gondolatban sem tenni.*
-Isabella Milano erős mágus és csak játssza a gyengét. A dög aki meg mellette van az macska szerű valami pedig egy jelentéktelen kis porszem. Isabellálának egyetlen egy gyengéje van, de az nagy még pedig az, hogy vak. Ha nem tud kapcsolatba lépni az elemekkel akkor teljesen vége van mert semmit nem lát hiszen vak. Az a macska pedig noha a társa még is úgy hiszem, hogy képes lenne túltépni azon ha az a kis izé elütne. Rólad pedig elég ha én tudok.
Szóval pénteken. Szavaidban igazság van, ha bár ezzel a mi tervünkre építesz csak a nap változik.
Tudok a kis szerelmes párról, de semmi értelmét nem találom annak, hogy azt a szálat megbontsuk, semmi értelme nem lenne. Hadijuk őket békében, külön külön támadjuk őket csak. Ruben, nos ő érdekes ember. Erősen üt a volt szakvezetőjére habár megtörhetőnek tűnik nem járható az az út, hogy őt tekintjük alap pillérnek és ennek a nője az oka van kibe kapaszkodnia, ennek ellenére még sem óhajtom őket szétszedni.

*Hallgatom Kaint és csak hümmögtem néha hozzá. Közben tovább néztem az asztal lapot.*
-Kain hadd magyarázzak el neked valamit. Te sem szolgálsz engem ahogy a többi itt maradt sem. Nem nem, csak egyek a céljain és ezért közösen harcolunk. Érted? És ha Miss.Parlay úgy döntött, hogy ebben az akcióban részt kíván venni akkor szíve joga azt tenni. Ha teszem azt egy másik tanár vagy házvezető esetleg diák tenné ugyan ezt akkor ugyan ezt mondanám hiszen kinek mit diktál az érték rendje. Nincsen teljesen jó és rossz mágus, ezt jobb ha mind megjegyzitek.
Kain neked lesz majd egy különleges magán akciód van egy kis tervem amihez kellesz.

*A mester rideg és érzéketlen mint mindig és tényközlő.*

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.