You are not connected. Please login or register

Richard Johnson (Racconov szakvez)

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Richard Johnson (Racconov szakvez) Empty Richard Johnson (Racconov szakvez) on Vas. Feb. 12, 2012 7:23 am

Richard Jhonson

Richard Jhonson
Házvezető
Házvezető
Név:Richard Jhonson
Kor:44
Nem:Férfi

Előtörténet:
Iktatási szám: 0078064.
Státusz: Eltanácsolt Fantom.
Ok: Segítségnyújtása gyanúja, egy törvényen kívüli sötét mágusnak. Démonokkal való alkudozás.
Parancs: Megfigyelés alatt tartása.

Jelentés: Richard Jhonson, született 1967.12.15. születési helye ismeretlen. Egy élő húgról tudunk, akivel már egy ideje nem tartja a kapcsolatot. Név szerint Clair Jhonson. Keveset lehet tudni Richard életének azon időszakáról, amit a Fantomok előtt történt. Csupán néhány dolog maradt meg, iskolai eredmények, az hogy árvaházban éltek a testvérével. Sokáig, mint szabadúszó mágus élte az életét. Ahol megfizették oda ment dolgozni, így került kapcsolatba a Fantom részleggel.
Az akkori legjobb Fantomunk, egy küldetés közben fogságba eset, jelen volt Richard is, mint a megfigyelt személyek egyik „zsoldosa”. Lefegyverezte az éppen a Fantomot kivégezni készülődő személyeket, és megmentette így az életét az ügynökünknek. Mivel jelenvolt az eseménynél, így természetesen ki kellett kérdeznünk. Mint kiderült, a Minisztérium bérelte fel erre a munkára. A teljesítményét figyelembe véve, kapott egy ajánlatot, miszerint megkapja a Fantom státuszt, és minden ezzel járó előnyt. Némi vonakodás után beleegyezett a dologba.
Rövid idő elteltével a legjobbak közzé emelkedett. Nem kérdezett, nem vonta kétségbe a feladatát, csak tette a dolgát, és mégse gondolta senki érzéketlennek. Ellenkezőleg, ha nem „dolgozott” a jelleme kicserélődött, a legtöbben kedvelték, különösen a női Fantomok.
Mi vezetett akkor mégis a kellemetlen megváláshoz? Egy rutinnak tűnő feladat során, kapcsolatba került egy nővel, egy sötét mágussal. A parancs világos volt, likvidálni, a testet eltüntetni és kész. Több hónapig követte, és harcoltak egymással, végül nem sikerült végrehajtani a feladatát. Több szemtanú is látta, hogy lett volna lehetősége végezni a munkával, és kevés civil áldozatott követelt volna. Mégse tette meg, ez volt az első hibája. Az ok máig nem derült ki, hogy miért nem tette meg. A második feketepontról még kevesebbet tudunk. Az első eset után néhány megfigyelőt állítottunk rá, akik többször is látták, amint „tiltott” helyekre ment, és egyesek véltek démonokat is látni, a legérdekesebb az volt, hogy minden évben, ugyanazon a napon csomagokat adott fel valakinek. Ezeket a tényeket még csak nem is tagadta Richard.
A bizonyítékok hiányában a kivégzésre nem volt okunk, ezért csak megvontuk a hozzáférését minden aktához, és az állományból is töröltük, és megfigyelés alatt tartjuk. Jelenleg, mint szakvezető helyezkedett el egy mágusképzőben. Külön érdekesség, hogy általában egy letakart ketreccel lehet látni.

Varázs jártasságok: Richard képzett volt az elme, illúzió, mentál, bűbáj, és fekete mágiában. A legtöbb más ágazatban, csak az alapokkal rendelkezik, vagy még annyival se.

Jellem:Megfigyelések alapján, magánéletben egy igazi link alak volt. Folyton komolytalan volt, és szeretett mindenből viccet csinálni, nem lehetett látni haragosnak, ingerültnek, vagy szomorúnak. Dohányzik, alkoholizál, sőt, mondhatni mindent kipróbált amit a szülők tiltanak a gyermekeiknek. A nők pedig nagy gyengéi. Sajnos szeretette megvizsgálni a dolgokat a saját szemszögéből is, rendelkezett egy saját etikai szabályzattal, különös egy alak.
Munkában: Nagyjából pont az ellentétje volt. Komoly, céltudatos, minden ellenvetés nélkül megcsinálta a feladatát.
A jelek szerint, az új munkájában a hétköznapi énjét használja. Talán ez az igazi.

Kinézet:Richard 180cm magas és 80kg, testfelépítését tekintve nem izmos, de nem is puhány, pont a kettő közt helyezkedik el. Nem túl hosszú, és nem is rövid fekete haja van, a fülei alá ér. Megnyugtató, és bizalmat sugárzó szemei vannak, és rövidre nyírt körszakálla van. Ruházkodás terén mindig változtat.
Pálca: 50cm hosszú, tölgyfa pálca, a magja pedig egy baziliszkusz foga összeőrölve. Érdekesség, hogy gyakran elég fura helyeken tartotta.


_________________
Minden ember azt ítéli meg helyesnek, amit ismer és tud, és ahhoz is ragaszkodik. Ők ezt hívják valóságnak. De a tudás és az ismeretek nagyon bizonytalan dolgok, így lehet, hogy a valóságuk csak egy illúzió. Mindenki a saját kis világában él és úgy, ahogy ő helyesnek gondolja.

2Richard Johnson (Racconov szakvez) Empty Re: Richard Johnson (Racconov szakvez) on Kedd Feb. 21, 2012 8:29 pm

Isabella Milano

Isabella Milano
Házvezető
Házvezető
Elfogadva.

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.