You are not connected. Please login or register

Tyara J. Forester (Dracollin)

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Tyara J. Forester (Dracollin) Empty Tyara J. Forester (Dracollin) on Szomb. Feb. 11, 2012 3:45 am

Tyara J. Forester

Tyara J. Forester
Dracollin
Dracollin
Név: Tyara Josie Forester
Kor: 18 év
Nem:

Előtörténet: Mindig akkor volt happy end, amikor a jó legyzőzte a rosszat, az meghalt, a főhős pedig hazament a szerelméhez, családot alapított és boldogan élt a gyerekeivel, amíg meg nem halt. Soha senki nem törődött azzal, hogy a legyőzött rossz karakternek is van családja, felesége, gyereke, aki otthon várja őt és soha nem kapja vissza. Ha ebbe belegondolnánk a jó emberek úgynevezett hőstettei, mind elszállnának.
Valami hasonló történt az én családomban is. Én voltam a kislány, aki egy napon hiába várta haza az apukáját, aki mások szerint a "rossz" oldalon harcolt. Alexander Forester és Josie Forester nem voltak rossz emberek. Más nézeteket vallottak, mint a Minisztérium vagy az aurorok, de nem voltak rosszak. Legalábbis én nem akartam rájuk így gondolni, mert azok, akik mindent próbálnak megadni az egyetlen lányuknak dacolva mindennel és mindenkivel nem lehetnek gonoszak. Igaz ami igaz, édesapám halálfaló volt, édesanyám pedig profi méregkeverő és nekromanta. Mindketten harcoltak a Sötét Nagyúr oldalán, a bizalmasai voltak, ahogy az őt követő sötét vezetőknek is.
Én 1993. november utolsó napján láttam meg a napvilágot az álmok városának is nevezett New Yorkban. Azt hiszem méltán volt híres, hírhedt és csodás város egyszerre. Itt minden megtörténhetett, amit csak lehetetlennek gondoltunk. Mellesleg aranyvérű nagyhírű varázslócsalád volt a miénk, szóval az Upper East Side-i varázslókhoz tartoztunk. Ezt sosem bántam, mert a fényűző élet nagyon is kedvemre való volt, de őszintén, ki ne bírta volna 5 évesen, ha hercegnőként bánnak vele? Mindig is balhés kislány voltam, feltűnően öltözködtem, szegecsek, fekete bőrdolgok alkották már akkor is a ruháim egy részét. A szüleim sosem szóltak bele az efféle különös hóbortjaimba. Beletörődtek abba, hogy én már csak ilyen furcsa rockerhercegnő vagyok. Ehhez vezetett, hogy anyu terhesség közben csakis a nagyokat hallgatta, mint a Guns'N'Roses, Rolling Stones, AC/DC, Ozzy Osbourne stb...A zene már a kezdetektől velem volt, ami nagyban meghatározta a későbbi életem. Közben persze New York legnívósabb varázsiskolájába jártam, ahol rendbontottam és folytattam magányos életem. A gyerekek eléggé féltek tőlem a ruháim és szúrós viselkedésem miatt is. Ez idő alatt sok sok dolog történt velem, amit fontosnak ítélek annyira, hogy külön bekezdés járjon nekik.
Az első dolog 6 évesen történt meg velem. A bátyámmal Darrennel egy hüllőházba látogattunk (mindig is különös érdeklődést mutattam a kígyók, krokodilok és más ilyen lények felé). Minden jól ment, egészen addig, amíg az egyik kígyó fel nem ágaskodott, amint odaértem mellé és el nem kezdett beszélni hozzám. Először azt hittem Darren szórakozik, aztán azt, hogy hallucinálok...de nem így lett. Elmondtam a bátyámnak, aki meglepődött ugyan, de azt mondta, hogy ritkán előfordul egy egy varázslónál, hogy ért a kígyók nyelvén...sosem gondoltam, hogy én épp belefogok tartozni ebbe a kategóriába, de mégis így lett. Juhhúúú, még egy dolog, ami miatt parázhatnak tőlem...éljen!
7 éves voltam, amikor megismertem azt a személyt, aki aztán a legnagyobb szerepet kapta a további éveimben és sajnos vagy épp szerencsére nem tudtam kiűzni az életemből. Elhagytam azt én édes fekete cicuskámat Shanti-t. Borzasztóan éreztem magam emiatt és eltökéltem, hogy megkeresem. Persze közben besötétedett és sikerült teljesen eltévednem. Egyenesen a Hudson partjáig barangoltam és mivel kezdett zavarni, hogy teljesen egyedül vagyok a sötétben, nem tudom merre kell hazamenni és Shanti-t sem találtam meg. Leültem egy sziklára és szipogni kezdtem. Igyekeztem összehúzni magam, nehogy valaki meglásson...aztán léptek zajára lettem figyelmes, majd halk macskanyávogásra. Felkaptam a fejem és egy lenyűgöző férfi állt előttem, ellenállhatatlan mosollyal, Shanti-val a kezében. Elképesztően boldog voltam. Seth elmondta, hogy tudja ki vagyok és hogy örül, hogy megismerhetett, a szüleim barátja. Azt hiszem az első perctől kezdve csak érte dobogott a szívem. Elbűvölt. Sokat beszélgettünk, aztán hazakísért. Elmeséltem a szüleimnek a találkozást. Nem értettem miért lettek komorak és tiltották meg, hogy találkozzam vele. Tudtam ugyan, hogy démon, de...olyan kedves volt, nem tudtam mit árthatott a szüleimnek. A tiltás ellenére gyakran találkoztam vele és egyre komolyabbra fordult a kapcsolatunk ahogy idősödtem. Nem akartam elvállni tőle, soha...bár nem tudtam ő mit érez vagy mit is gondol rólam valójában.
Fél évvel később, aurorok támadtak ránk és a lakásunkban megölték aput és Darrent. Én és anyu eltudtunk menekülni. Én a nagybátyámhoz Jake-hez kerültem, hogy ne akadályozzam anyut a menekülésben. Így elvesztettem azt az idilli életet, amiben 7,5 évig éltem.
9 éves voltam, amikor berobbant az életembe Phil és Axel a két őrült srác. Őket nem riasztotta el a szúrós énem, harcoltak azért, hogy megismerjenek, végül elválaszthatatlan barátok lettünk, együtt zavartuk a rendet New Yorkban, Miami-ban és ott ahol épp voltunk. Mivel én jól énekeltem és dalokat írni is szerettem, a fiúk pedig nagyon jó zenészek voltak, úgy döntöttünk bandát alapítunk, így született meg a Hell. Jake majdnem leájult a székről, mikor ezt közöltem vele. De szerencsére támogatott minket mindenben. Mára elég sikeresek lettünk, főleg Amerikában és Angliában.
Mikor már minden kezdett sinen lenni, Jake úgy döntött további varázstanulmányokat kellene folytatnom, így közölte, hogy vár rám a Drapanre. Azt gondoltam rohadjon már meg a tanulás, nincs kedvem újabb éveket szenvedni. De aztán egészen fellelkesültem, amikor a fiúk közölték, hogy mindenhová velem jönnek, a Hell része vagyok és a tagok nem hagyják el egymást. Mindannyian izgatottak voltunk, egészen addig amíg ki nem derült, hogy az a bizonyos iskola Oroszhonban van. Most komolyan, New York és Miami után elég hideg, unalmas, hideg, hideg és még annál is hidegebb helynek hangzott. De nem volt mit tenni, még az előtt egy repülőgépen ültünk, mielőtt tiltakozhattunk volna. Viszont egy jó hír azért volt : a Hell így meghódíthatja Oroszországot is. Nem tudtam ide mennyire jutott el a zenénk, de ha esetleg nem nagyon, akkor itt az ideje, hogy beépüljünk a köztudatba. A Dracollinba lettem beosztva, ami elég szimpatikusnak tűnt, tekintve, hogy hasonlított a régi iskolai szakomhoz.
Seth-ről kb fél éve nem hallottam semmit. Bejelentés nélkül tűnt el. Borzasztóan fájt és iszonyatosan dühös voltam rá...még most is az vagyok, mégis a szívem mélyén érzem, hogy szükségem van rá...hülye vagyok mi?
Most másodikos sárkánylovasként tengetem a napjaim a Hell énekesnőjeként a Drapanre csodálatos intézményében...


Varázs jártasságok: Párszaszájú. Jó bájitaltanból és svk-ból.

Jellem: Szenvedélyes, buja, szarkasztikus, határozott, céltudatos, okos, lusta, művészi...ez csak néhány számos tulajdonságom közül. Imádom a rock zenét és belepusztulnék, ha nem lenne a zene az életem része...Elég vadnak mondanak, harciasnak...imádom a bulizást, a pörgést New Yorkot, de közben rajongok a magányért és csendért, ami megihlet...és ha többet akarsz megtudni rólam? Hát bocs, akkor ne olvass, hanem ismerj meg!

Kinézet: Hosszú barna fürtjeim és igéző szürke íriszeim mindenkit elvarázsolnak. Emellé tökéletesen kidolgozott, nőies, karcsú alak és angyali pofika is párosult, hogy tökéletes legyen az angyali hatás. De azt hiszem senki nem néz angyalnak, mert a szemeim csillogása és a számon bújkáló mosoly elárulja milyen is vagyok. Szeretem az extrémebb, stílusos ruhákat, sosem szerettem beleolvadni a nagy átlagba, mert nem vagyok átlagos. Az oldalamon húzódik egy feketepárduc tetoválás, amit rózsatövisek húznak a földre, amikből próbál kitörni. Még Miami-ban varrattam magamra. Hiába, minden felelősség Philt és Axelt terheli...

Pálca: 11 hüvelyk, ezüstfenyő, sárkányszívhúr mag

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.