You are not connected. Please login or register

Massie Block (Pantheran)

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Massie Block (Pantheran) Empty Massie Block (Pantheran) on Szomb. Feb. 11, 2012 2:53 am

Massie Block

Massie Block
Pantheran
Pantheran
Név: Massie Block
Kor: 18
Nem:

Előtörténet: 1994ben születtem, egy gyönyörű nyári napon. Vagyis jobban mondva születtünk. Mivel van egy ikertestvérem Selene. Én vagyok a fiatalabb, persze csak egy perccel, de ezt szereti Sel a fejemre olvasni. Szüleink, Lucas, és Isabell nagyon szeretnek. Egész pici korunk óta össze vagyunk nőve Sel-lel, nem is csodálom, hiszen ikrek vagyunk. Sokszor álmodjuk ugyan azt, és megérezzük, ha a másikkal van valami. Ez hozta létre azt is, hogy rájöttünk az igazságra, boszorkánynak születtünk. Hiába mondták már el apáék, mi mindig csak nevettünk rajtuk.
-Ugyan dehogy!-ez volt rá a válaszunk. Szóval éppenséggel ikertelepátiával ért el a tesóm, és tudta meg, hogy bajban vagyok. Négy felsőbb éves gyökér kezdett el piszkálni. Ő azonnal odarohant, de addigra kettő már a földön volt.
-Ezt, hogy csináltad?-nézett rám, csak intettem a kezemmel, mire a másik kettő is elesett. Jó bulinak találta, így próbálta ki ő is, a srácok csak repültek, amin jókat nevettünk Selenével. Mikor haza értünk elmondtuk anyuéknak. Erre ők öröm ujjongásba törtek ki.
-Végre, most már tanulhattok mágiát.-mondták, és át öleltek minket.
-Szóval igaz volt amit tizennyolc évig mondtatok, hogy boszorkányok leszünk?- Sel úgy néztett anyáékra, mint egy fogyatékos, én jobban örültem a helyzetnek, Sel könnytől áztatott arccal rohant ki a házból, kiabáltam utána, de csak szaladt előre. Selene után szaladtam, de nem érdekelte, az erdőbe szaladt, ott is a legsűrűbb részre. Már csak hüppögését hallottam, majd valami mozgást észleltem, nem voltam elég gyors, ezért a farkas rá rontva ledöntötte Sel-t a földre, a karját harapta meg, majd eltűnt. Gyorsan futottam felé sikítozva. Ő felült és nézte a sebet.
-Csúnya.-jelentette ki, mikor odaértem. Szörnyülködve néztem rá, majd zokogni kezdtem.
-Sel, ez... ez egy vérfarkas volt.-mondtam, de minden önuralmamra szükségem volt, hogy ne sírjak tovább.
-Tudom semmi gáz. Majd megoldom.-kézen fogott és elindultunk haza. Útközben beszélgettünk, és próbáltuk kitalálni, hogy mi legyen. Anyuék igazából le se sz@rták, hogy mi van, csak egy-egy levelet tartottak a kezükben. Felvettek egy mágusképzőbe... Oroszország... Selene nem akart jönni, megértettem, bár ráhagytam, hogy jó lenne ha azért majd megpróbálná egyszer.... Napokkal később útra keltem, és elindultam a suliba.

Varázs jártasságok: -

Jellem: Ha valaki megismeri Massie-t, rájön, hogy nem egy átlag emberrel beszélget. A lány komolyabb, mint a kora beli diákok és sokkal okosabbnak is tűnik. Mindig megfontoltan beszél és cselekszik, de ez mellett nyílt az emberekkel. Nem visszahúzódó, szívesen ismerkedik, de a barátság nála már egy olyan lépcsőfok, ahová nehéz feljutni, de aki oda kerül, az számíthat rá a jövőben, mert kiérdemli a segítségét. Sokszor nagyon makacs és határozott, ezen kívül amit kitűz maga elé célnak, azt meg is valósítja. Mindig megmondja a véleményét és hogy ha a helyzet úgy kívánja, akkor akár erőszakot is alkalmaz annak érdekében, hogy bizonyítsa igazát. Nem mondható félénknek különleges külseje miatt, inkább néha úgy tűnik, mint ha fensőbbrangúnak hinné magát, pedig ez nem így van, csupán csak néha túl komoly.

Kinézet: Átlagon felüli 180cm magas, fekete hajú leányzó, két vörös melír csíkkal díszített frizura. Csábító zöld szemek, telt idomok, karcsú alkat. Massie ruhatára egész színkavalkádot emészt fel, a szivárvány összes színe megtalálható bennük, hol sötétebb hol világosabb árnyalatban. Nem veti meg a sima fekete felszerelést sem, a magassarkú cipőket különösen kedveli. Általában úgy öltözködik, ahogy a hangulata diktálja, ha éppen olyanja van, akkor az acélbetétes bakancsot sem veti meg. De mindig figyel arra, hogy nőiesen nézzen ki. Az ékszerekért odáig van, de csak átlagosan hordja őket, van egy arany gyűrűje, amit 16. születésnapjára kapott a bátyától, azt sosem veszi le az ujjáról, az a mindene.

Pálca: 13,5 hüvelyk, rózsafa, vélahaj maggal.

2Massie Block (Pantheran) Empty Re: Massie Block (Pantheran) on Kedd Feb. 21, 2012 8:24 pm

Isabella Milano

Isabella Milano
Házvezető
Házvezető
Elfogadva.

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.