You are not connected. Please login or register

Heloise Holloway (Raccoonov)

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Heloise Holloway (Raccoonov) Empty Heloise Holloway (Raccoonov) on Szomb. Feb. 11, 2012 2:50 am

Heloise Holloway

Heloise Holloway
Raccoonov
Raccoonov
Név: Heloise Holloway
Kor: 18
Nem:

Előtörténet: 1994-ben születtem, egy gyönyörű hajnalon. Régen megjósolták szüleimnek, hogy érkezem. Édesanyám Amy és Édesapám Nero nagyon örültek, mikor megtudták, hogy lány leszek. Mérhetetlen nagy szeretetet kaptam tőlük. Eleven gyermekké cseperedtem, mindig csak a gond volt velem, de az iskolában mindig jól viselkedtem. Anyu és apu ezt nem tudták hová tenni. Sokat segítettem otthon is. De mindig volt felesleges energiám amit vagy mozgással vagy csak simán a szám jártatásával vezettem le. Igen jól olvassák szeretek beszélni bizonyos helyzetekben. Az életem maga volt a tökéj. Gazdag család voltunk, de nem voltam elkényeztetet, apuék már kicsinek felkészítettek, hogy milyen családba született jeles személyem. Azt mondták boszorkány, leszek, ha jól viselkedek, én persze kinevettem őket, szerintem egy szó sem volt igaz belőle. Éltem tovább az életem sok barátot szereztem.
Az iskolába sokaknak segítettem, jóformán már mindenki engem tisztelt. Nekem ez nagyon nem tetszett, sőt elleneztem úgy, mintha bűnt követnének el. Egyre jobban felcseperedtem, szüleim, pedig várták mikor jelenik meg az első jel. Szép kislány lettem mindig kacagtam sosem voltam szomorú, mindent megkaptam, de nem kényeztettek el. Mikor betöltöttem a tizenegyedik életévemet, pont a születésnapomat ünnepeltük, mikor kérték, hogy fújjam el a gyertyát nem én fújtam el… a szél sem lengedezett, szóval a torta fölé hajoltam és a gyertya kialudt a hajamat, pedig fellibbentette a nem létező szél. Anyu nagyon megörült apu meg is örökítette egy fényképpel. Én meg természetesen nem tudtam, mi történik. Az iskolában minden igyekezetemmel azon voltam, hogy ne csináljak semmi figyelem felkeltést. Minden nap végén hálát adtam istennek, hogy nem tettem katasztrofális dolgot. Tizenhét elmúltam, mikor édesanyám elmagyarázta, hogy nemsokára iskolát fogok váltani, egyre jobban megmutatkozott, hogy boszorkány vagyok. Volt olyan is, hogy egy srác szemétkedett velem a suliban én meg ráborítottam az asztalt egy gondolattal. Ekkor vettek ki a suliból anyuék, hogy titokban maradjon kilétem. Eltelt egy év és megkaptam a behívó levelet, miszerint felvettek Oroszországba. Édesanyámék segítettek bevásárolni és elhoztak.

Varázs jártasságok: -

Jellem: Alapjába véve kedves, de emellett akaratos is tud lenni és sokszor önfejű. Sokat fecseg jelentéktelen dolgokról. Minden hülyeségbe benne van, ezért vakmerő is. Inkább cselekszik mint gondolkozik típus. Ez nem jelenti azt hogy buta szőke lenne, hiszen szeret olvasni és a művészetekben is jártas. Nagyon szereti a természetet, de allergiás pár növényre legalábbis ő ezt hiszi. Mivel a tenger mellett nőt fel imádja a vizet. Szereti megörökíteni a dolgokat vásznon, ha valami lenyűgözi.
Kompromisszum készség működik benne, csendes természetű. Nem szereti a vicceket és a bohócokat, egyáltalán nem szeret társaságban középpontban lenni. Nehezen oldódik fel, de ha megtörtént igazán jó kedélyű, szeret beszélgetni, persze nem magáról, nehezen tárulkozik fel valaki előtt még mindig. Aki veszi a fáradságot és az időt kedves teremtést fedez fel benne, igaz jó barát lehet, igaz neki sosem volt, de kialakulhat az idő folyamán. Céltudatos, magabiztos, de ritkán ő is meginoghat.

Kinézet: Sokkal nem vagyok lemaradva a bátyámtól, csak 5centimétert kéne még nőnöm, de ez már nem lehetséges, szóval maradok 1,75, legalább is magasságilag. A testtömegem sem több, mint amennyinek kell lennie, szép formás alak, amire általában mindenki szeret ránézni. Dús keblek, kerek csípő, szép hosszú lábak. Általában a szoknyás ruhakölteményeket szeretem, de úgy választok színkombinációt, hogy menjen méz szőke enyhén hullámos fürtjeimhez, és égszínkék íriszeimhez. "Csoki máz-t" a lehető legkevesebbet használok, mindig csak annyit, hogy a szemeimet szépen kiemelje, és az ajkaimnak a a szájfény megadja a kellő csillogást. Mivel egy tónussal sötétebb bőrszínem van, mint a bátyámnak, így még alapozó sem kell, sőt, ha éppen miniszoknya van rajtam, sokan meg is szokták kérdezni, hogy hol találtam ilyen szép színű harisnyát.

Pálca: 14 hüvelyk, égerfa, hóbagoly toll maggal.

2Heloise Holloway (Raccoonov) Empty Re: Heloise Holloway (Raccoonov) on Vas. Feb. 12, 2012 7:37 am

Richard Jhonson

Richard Jhonson
Házvezető
Házvezető
Üdv köztünk, elfogadva.


_________________
Minden ember azt ítéli meg helyesnek, amit ismer és tud, és ahhoz is ragaszkodik. Ők ezt hívják valóságnak. De a tudás és az ismeretek nagyon bizonytalan dolgok, így lehet, hogy a valóságuk csak egy illúzió. Mindenki a saját kis világában él és úgy, ahogy ő helyesnek gondolja.

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.