You are not connected. Please login or register

Történelem

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Történelem Empty Történelem on Kedd Jan. 31, 2012 5:55 am

Lizbeth Parlay

Lizbeth Parlay
Történelem Neuschwanstein_castle
Messze földről érkeztek, távoli ifjakként vésődött köztudatba nevük. Számtalan tett és legenda lengi körbe őket; de a legnagyobb hírnevet talán dicső iskolájuk alapításával érték el. Az iskola, Oroszország szívében, melybe tehetséges diákok zöme keveredik. Roxfort, Dumstrag..mind társra lelt, továbbképzőként emlegették a Drapanret. Ide jöttek játékosak, komolyak, ridegek, harcosok varázs sarja is. S mi főbb, mindenki otthonra talált.
Drapanre Boszorkány- és Mágusképző iskolát megközelítőleg 600 évvel ezelőtt alapította a kor négy egyik legnevesebb varázslói. Raccoonov, kinek köszönhetően a világ magasabb szintekre jutott el az elmék országában. Fauvela, az elemek úrnője. Pantherran, természet és azon lényeinek őrzője. S végül, de nem utolsó sorban Dracollin, az alkimista és a sötétség lényeinek hadvezére. Mind a négyen egy közös célért álltak össze, s e miatt jöhetett létre eme impozáns építmény Oroszország szívében.
Az iskola történetében talán a két évvel ezelőtti időszak jelentette a legtragikusabb időszakot. Akkoriban egy rangos mágus, Lionel vezette az iskolát. Lionel négy új házvezetőt hívott az iskolába, ezzel leváltva az előbbi vezetőket. (Lizbeth Parlay, Jeffrey Grayson, Isabella Milano, Biance J. Rose) Hamar kiderült ebben a történetben, hogy mindenkit átvertek. Mindazonáltal a szakvezetésen páratlan váltások történtek, amely a történelem egyik legkaotikusabb rendszerét hozta létre az iskolai varázsrendszerben. Egyszerűen nem lehetett tudni, hogy melyik nap éppen ki melyik szakot vezeti majd. Végül a rendszer akkor nyugodott le, amikor Lizbeth Parlay vette át az iskola mindenkori vezetését. Irányítása alatt összeállt a rend, s hamar - megközelítőleg egy év alatt - ki is derült, hogy Lionel a felbújtója ama felkelésnek, amely az iskola ellen irányult. Ő maga volt a Sötét nagyúrként emlegetett alak megtestesítője. Rengeteg titok került akkoriban napvilágra: Ilyen például a házak alapítóinak immáron elpusztított ereklyéi; a már bezárt, de akkoriban párhuzamos világokra nyíló szakkapuk...stb. Alig egy éve viszont a kaotikus létnek akkor lett vége, amikor a szakvezetők összefogtak és leverték a lázadást. Ekkor tűnt el az iskola akkori igazgatója is, aki nem régiben ismételten felbukkant. Noha nyitott titok, hogy Lizbeth elárulta az iskolát személyes indokok miatt, a vezetőség végül mégis úgy határozott, hogy visszatérhet gyökereihez. A dracollin neves vezetőjévé vált, s így átadta helyét egy új igazgatónak Elinborg Morrowindnek. Azóta szakadatlanul folynak a dolgok az iskolában, ki tudja meddig...

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.