You are not connected. Please login or register

Fantom

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Fantom Empty Fantom on Pént. Jan. 20, 2012 3:54 am

Nicholas Revan

Nicholas Revan
Nem is igazán egy külön helyiség. Csak itt tartják a Fantomok ügyeinek a papírjait. De mik is azok a Fantomok?

Fantomok: Még Voldemort előtti időkben lettek létrehozva. Egy olyan szervezet, akik csak a Miniszternek engedelmeskedtek, és tettek jelentést. Nem vonatkoztak rájuk a törvények, a feladatuk végrehajtásában minden eszköz megengedett volt. Rajtuk múlott, hogy mit is tesznek a megoldás érdekében. Viszont néhány tag, súlyos túlkapásokat csinált, a nép elkezdte kifejezni a nemtetszését, ezért volt szükség a Fantomok feloszlatására. Pedig az eredmények magukért beszéltek, míg a Fantomok működtek, a bűnesetek száma csökkent. Sajnálatosan a Voldemorti időkben se lehetett ismételten életbe léptetni a Fantom részleget. De, mivel új Miniszter van, haladéktalanul összehívta a megmaradt tagokat, és a Fantomok ismételten visszatértek. Okulva a múlt dolgaiból, manapság már csendesebben dolgoznak, kerülve a feltűnést.

Bekerülés: Fantomnak lenni nem egyszerű. Nem a rangot figyelik, vagy az elért eredményeket, ha egy Fantom lehetőséget lát egy mágusban, akkor felterjesztheti a Fantomságra. Utána pedig egy másik Fantom kíséri el a jelöltet egy feladatra, és ha úgy látja jónak, akkor engedélyezheti a testületbe való belépését.

Természetesen ki lehet lépni a Fantomoktól, egészen addig nem is történik semmi, míg a volt tag nem ad ki információkat. Ebben az esetben, közellenséggé lép elő, aki ellen hajtóvadászat indul. Elfogása esetén, azonnal végrehajtandó a kivégzés.

Egy szabály van a fantomoknál. Tilos az ellenséggel szövetségre lépni. Annak számít az is, ha beáll a seregébe, vagy egy sötét mágusnak gyermeket nemz, ilyenkor az anyát, és a gyermeket is ki kell végezni.

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.