You are not connected. Please login or register

Ammon Pub

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Ammon Pub Empty Ammon Pub on Pént. Dec. 02, 2011 10:45 pm

Philippe O'Danel

Philippe O'Danel
Pantheran
Pantheran
Ammon Pub Silenus%20Pub%20-%20R%C3%A9zangyal%20Bistro_1

Rögtön a főtéren megtalálhatjuk a faluba lejáró diákok egyik kedvenc helyét. Ammon csehója a kocsma és a pub közötti vékony határon ingadozik, éppen ezért lesz tökéletes színhelye az ivásnak, a billiárdnak vagy a kulturált megvacsorázásnak.

Nyitvatartás: 7:00 - 23:00

Szinte az összes, népszerű mugli-ital kapható itt, csakúgy mint a varázslók kedvencei: Dalfakasztó Rezes, azaz pálinka amitől igazi énekhangunk lesz, Sárkányízű Amaretto, aminek elfogyasztása után tüzet fújhatunk (vagy akár tüsszenthetünk), és a mostani abszolút sláger, a Pegazus-álom Metaxa, amitől aprócska (egyébként teljességgel használhatatlan) szárnyaink nőnek. A hangulatot az elfogyasztott alkohol mennyisége mellett zenekarok is fokozzák, amik legtöbbször igazi mulatósat játszanak, de rengeteg stílus járt már itt. Ahogy a helyi mondás tartja: egyszer minden együttes útja Cutteridge-be visz!

2Ammon Pub Empty Re: Ammon Pub on Szomb. Feb. 11, 2012 9:12 am

Nessa F. Swethem

Nessa F. Swethem
Dracollin
Dracollin
*Önelégülten ültem egy ital mellett az Ammon Pubban. Ugyan még nem volt lapzárta, de már majd nem készen voltam az egész rovatommal. Munkában azt imádtam a legjobban, hogy mindenki legszívesebben megölte volna a rovat írott még is senki sem tudta ki is írja valójában. Főleg azt imádtam, hogy két személyim volt. Egy a valódi amit a rovatokban is használtam és egy amit álcának használtam olyanok előtt akiket újonnan ismertem meg -leginkább alkalmai partnereimet- nekik úgy mutatkoztam be mint Katty Walper, komolyan tiszta élettörténet volt alibim személyének. Katty ugyan is cégvezető volt aki éppen Oroszban pihen. És mivel alkalmi partnereim tökéletesen itassak voltak így egyiknek se tűnt fel ha 2 hónap múlva még mindig itt voltam piheni, idióta mind. Na, de ez ne legyen az én gondom.
Az italomat szürcsölgetve nézelődtem a szórakozó helyen nézve az embereket meg azokat akik éppen az alkohol mámora alatt állva partnerükkel sétáltak el. Ma esete tényleg piheni jöttem, de ha esetleg úgy alakulna szívesen belemegyek bármibe. Már csak azért is, hogy legyen egy jó kis sztorim amit leírhatok. Persze ez furcsa lehet hiszen így magamat is besározom, no, de kérem én ilyenkor Katty-t sározom nem magamat arról nem is beszélve, hogy mindig ezt, hogy cikk alanyim kivel voltak elködösítettem. Ahogy főszerkesztőm mondaná: "Nagy k*rva vagy te Jennifer, csak egyszer ne, hogy tényleg az legyél." De ez nem fog soha bekövetkezni hiszen van munkám és lesz is hiszen a Telegráf annak köszönheti hírnevét, hogy én is írom. Noha igaz a magazin elolvasása után kisebb agybajt kaphat az ember ez amolyan mellékhatás, de mint mondani szokás fogyasztás előtt olvassa el a mellékelt tájékoztatót vagy kérdezze meg kezelő orvosát, gyógyszerészét, ja, hogy nincsen is tájékoztató?*

3Ammon Pub Empty Re: Ammon Pub on Szomb. Feb. 11, 2012 9:48 am

Philippe O'Danel

Philippe O'Danel
Pantheran
Pantheran
*Próbáltam olyan helyet keresni a faluban, ahol a térerőt nem nyírta ki a levegőben terjengő varázskoktél. Olyan tömény volt itt a mágia, hogy még a legostobább muglinak is meg kellett volna éreznie belőle valamit. De nem éreztek semmit. Talán azért is, mert a legkülönbözőbb varázslatoknak köszönhetően egy mugli sem keveredhetett ide. Grátisz semmiféle telefonos lefedettség sem volt. Fél órája próbáltam elküldeni egy sms-t, és rá kellett jönnöm, hogy ez így korántsem olyan poénos, mint részegen lenne. Hoppáhoppá. Zsebre raktam a mobilom, és az amerikai üzenetküldözgetés helyett elérhetőbb álmokat céloztam meg: cigi, nő, rum. Vagy whisky. Jackkel épp olyan jó viszonyban voltam, mint a portoricói vörössel.
Kisétáltam a cukrászdából, ahol eddig ültem és elszenvedtem a kíváncsi pillantásokat. Útközben felhúztam a bőrdzsekim cipzárját. Szokás szerint nem aggasztottam magam a túlöltözéssel. Farmer, szürke kapucnis pulcsi és kabát. Mélyet lélegeztem és figyeltem a párafelhőt, ami pillanatok alatt eltűnt. Reméltem, már valahol az égben van Lucyval és a gyémántokkal. Belöktem az Ammon ajtaját. Azonnal megcsapott a meleg ami végigjárta a testem. Kicipzáraztam a dzsekim és a pulthoz ültem.
- Egy... - *Megakadtam és eltűnődtem. - Egy feles rumot és egy whiskyt. Tök mindegy, milyen. - *A pultost figyeltem. Szerintem félreértettük egymást. Én az elsőre gondoltam, ami a kezébe akad, nem a legdrágább lónyálra az egész kócerájban. Annyira úgysem érdekelt... Inkább körbepillantottam. Először balra fordítottam a fejem, és azonnal véget is ért a művelet, ahogy megláttam a mellettem ülő nőt. Körül sem néztem, és pont mellé ültem. Pont. Az ösztönök... Nem indultam el az ilyen gondolatok mentén, mert már elégszer felfedeztem ezelőtt is önnön nagyszerűségemet, és most nem magammal akartam foglalkozni. Ahogy megérkezett elém az ital, a whiskyt a nő elé toltam.
- A vendégem. - *Jelentettem ki. - Nem raktam bele semmit... - *Ugyanazzal az unottan érdeklődő arckifejezéssel néztem. Ráhagytam, hogy hisz-e nekem vagy sem.

4Ammon Pub Empty Re: Ammon Pub on Vas. Feb. 12, 2012 3:35 am

Nessa F. Swethem

Nessa F. Swethem
Dracollin
Dracollin
*Mikor valaki belépet csak felkaptam a fejemet és bizony megörültem. Phil a Hell gitárosa istenem mennyi cikket is írtam róla már. Most ahogy a rendeléséből látom lapzártáig simán betudok róla is küldeni egy anyagot. Csak felvonom a szemöldökömet a rendelése hallatán, ha ezt mind egyedül óhajtja benyakalni akkor bizony elég furcsán fog haza menni, de nekem nem most nem is az a lényeg, hogy hogyan is megy haza ha nem az, hogy itt mit is fog csinálni. A pultos ital adásán csak elmosolyodom. Tanulság: legközelebb pontosan mondja meg mire is gondol, de nem sűrűn sajnálom emiatt.
Mikor lehuppan mellém csak becsukom a jegyzet füzetemet és a borítójára firkálgatok vajmi kevés rajztudásommal. A pultos röhögve szól oda egy másik kiszolgálónak, hogy na a kis utca lánynak már megint kuncsaftja van. Csak egy csúnya nézést ejtek felé, de ennél többre nem méltatom. Mikor Phil elém tolja az italt akkor csak rá nézzek kedvesen mosolyogva.*
-Óó nagyon szépen köszönöm igazán kedves.
*Tudom, hogy nem tett bele semmit. Ennyire hülye én sem vagyok főleg mivel végig figyeltem észre vettem volna, nos ha még is tett bele valamit. Akkor így jártam legalább lesz egy bulis éjjelem. Majd kezet nyújtok neki és mivel elégé kivágott póló van rajtam ahogy mozdulok ízlésesen ugyan, de látszik aminek kell.*
-Katty Walper vagyok. Önben kit tisztelhetek?

5Ammon Pub Empty Re: Ammon Pub on Vas. Feb. 12, 2012 4:18 am

Philippe O'Danel

Philippe O'Danel
Pantheran
Pantheran
*Borzalmas volt az itteni zene. Amint beléptem, megcsapta a fülem, és 10 másodperc elég volt, hogy megunjam. Nem ismertem a bandát. A zenegépből szólt, összehangolatlan, stílustalan, unalmas sz*r. Csak vágtam egy fintort és reménykedtem hogy az alkoholtól és ettől nem fogok bealudni. Biztos kiálltak a sorból, amikor istenke a tehetséget kezdte osztani. Talán egy kis szerencsét kaptak mellé, mert valahogy lemezre kellett kerülniük. Vagy ha nem is mázli, de jónéhány kapcsolat biztos közrejátszott a dologban. Lusta elégedettség kúszott végig rajtam. Én a kitörés ilyen fajtáit nem ismertem, ahogy a Hell sem. Nálunk a tehetség, a rengeteg gyakorlás, az eredetiség és az összehangolt munka mind közrejátszottak. Annyira nem is volt nehéz dolgunk. Gyerekkorunk óta ismertük egymást, kivéve Olit, de ő is annyira beillett közénk, hogy a bandát már elképzelni sem tudtam volna nélküle. Ez van. A protekció úgysem foltozza be az adottságok hagyta lyukakat. Kíváncsi voltam, erre az emberek mikor akarnak ráébredni. Őket ismerve: soha.
Kiűztem a fejemből ezeket a súlyos gondolatokat. Eddig még nem vezetett jóra, amikor ivás előtt az emberiség problémáit fejtegettem, mert az többnyire ivás alatt is folytatódott, aztán rendszerint előkerült egy füves cigi is, és olyankor születtek azok a meredek helyzetek, amikor ninjának öltöztettem fel az egyik ellopott műanyagtélapót, aztán bevásárlókocsiban legurítottam a Liberty Avenuen. Persze nem egyedül. Mire vannak a barátok, ha nem arra, hogy mikor te részegen és beszívva hülyeséget csinálsz, ők ott legyenek és behugyozzanak a röhögéstől?
Ty az orrunkra kötötte, hogy ha lehet, ne tomboljunk túlságosan a faluban, legalábbis ne úgy, hogy ő nincs velünk. Én pedig igyekeztem szót fogadni. Legalábbis ameddig jólesett. Úgyhogy a környezetemre figyeltem és leginkább arra a nőre, aki most lekötötte a figyelmem.
- Nincs mit. Túl unalmasnak tűnt amit iszik. - *Intettem a fejemmel a pohara felé. Megfogtam a kinyújtott kezét és határozottan, de nem túl erős szorítással megráztam. Nem is akartam magamba sulykolni, hogy "ne pillants le", annyira hatástalan lett volna. Gyönyörű dekoltázsa volt. Néhány másodperc után illedelmesen visszatértem a szemeihez.
- Philippe O'Danel. - *Mutatkoztam be a teljes nevemen. Ismerős volt, amit hallottam, de fogalmam sem volt, honnan. Nem is törődtem vele. - Mit csinál itt ilyenkor? - *Kérdeztem enyhe kíváncsisággal. Jól nézett ki, de nem éreztem magam az ehhez illő hangulatban. Megfogtam a poharamat és az övéhez koccintottam.
- Egészségére. - *Mondtam kifejezetten udvariasan, majd lehajtottam a rumot és kértem még kettőt.

6Ammon Pub Empty Re: Ammon Pub on Vas. Feb. 12, 2012 4:53 am

Nessa F. Swethem

Nessa F. Swethem
Dracollin
Dracollin
*Miközben figyeltem magamban már réges-régen a cikket írogattam róla. Micsoda szalagcím lesz ebből és maga a cikk vezető hírem lesz. Philip O'Danel ha bár van barátnője kikezd egy kurvával. Istenem én egy zseni vagyok. Jennifer téged az ég is újság írónak teremtett. És valljuk be rendkívül egoista is vagy és kicsit bolond, hogy magadban beszélsz, de se baj. Ha ezt a főszerkesztőm meglátja ismét megemeli a fizetésemet...megint...a múlt hónapban emelte, de se baj. Igenis ez jár nekem azok után, hogy nekem köszönheti a Telegráf a népszerűségét még jó, hogy emeli a fizetésemet bár igaz kicsit fújtak rám a többiek amiért csak én kaptam emelést. Bár igaz a kiadónk kicsit megsértődött amiért merészeltem a múltkori lapszámban is írni a Hellről. De istenem ebben a munkában igen is elvérható a pártatlanság minden tekintetben, erről jut eszembe nem sokára esedékes lenne egy jó kis sötét és jó oldal párbajos cikket írni amiben természetesen az iskolát hordom le a sárga földig. Ha lehetséges lenne kezet fognék magammal, bár igaz indig mondják nekem, hogy kicsit egoista vagyok és ez visz majd a sírba, de ez nem igaz ez csak egészséges önbizalom, azt hiszem.
Ez ez a zenész palántának sem beillő ficsúr le unalmasozta az italomat a kis alkesz. Na várjon csak kap ő még olyan cikket, hogy azt megemlegeti még, hogy unalmas, tudja ez, hogy a kedvenc koktélomról beszél? Nyilván nem, de ez így is van rendjén. Akkor is ez sértés.*
-Pihenek, átutazóban vagyok csak Oroszországban. És ön?
*Persze a dekoltázst az nézi. Hiába minden férfinek az agya a gatyájában. Ezért lehet őket profin kihasználni és átverni. Oké nekem sem kell rossz indulatért a szomszédba mennem ami azt illeti talán el kéne gondolkoznom a pultos jelzőjén talán van benne valami. Nem! Hiszen én mindig is ilyen voltam. Meg ne, hogy már egy pultos miatt változzam meg, pökhendi tuskó. Komolyan mondom olyan nehéz udvarias kiszolgáló személyzetet találni manapság. Hol is tartottunk? Ja persze a piánál. Csak viszonoztam a koccintást. Persze az agyamon átfutó gondolatokból egy sem ült ki az arcomra.*
-Önnek is.
*Majd belekortyoltam az italomba. Mi a fene? Van ebben egyáltalán alkohol? Jellemző ami drága az egy nagy rakás sz*r is. Fene vinné el, na, de mindegy. Nem mutatom ezt sem ki. Az újabb rendelésre csak felvonom a szemöldökömet. Hogy bír ez ennyit inni?*
-Jó sok női tekintett csüng magán Mr.O'Danel.
*Jegyeztem meg édesen mosolyogva persze úgy helyezkedve, hogy a dekoltázsom az bizony jól látszódjon. Egy rövid farmer szoknya volt rajtam, fekete harisnyával ami szint úgy sejtetett nem is kicsit.*

7Ammon Pub Empty Re: Ammon Pub on Vas. Feb. 12, 2012 5:24 am

Philippe O'Danel

Philippe O'Danel
Pantheran
Pantheran
*Alig vártam, hogy megjöjjön az ital. Nagyon érdekelt, ki foglal helyet mellettem, és ezt a legkönnyebben mindig alkohollal lehetett kideríteni. Nem is csak a leitatás miatt. Egyszerűen mindenki barátságosabb volt, ha meghívtam valamire. Mármint ha egyáltalán meg kellett hívni. Valakinek elég volt egy bemutatkozás, vagy egy köszönés is, hogy kellemesebb viszonyba bonyolódjunk. De belőle ezt nem néztem ki, még akkor sem igazán, amikor a pultos lekurvázta. Elgondolkodtam a dolgon. A nevét egész biztosan hallottam már, de annyi Kattyvel lehetett már dolgom életem során, hogy érthető, miért nem jegyeztem meg.
- Most kezdtem az első évem az iskolában. Addig egész biztos maradok, amíg az egyik régi barátom is. - *Válaszoltam tömören. Nem akartam ezt a témát tovább ragozni, mert nem volt rajta mit. Ha nem tett megjegyzést a nevemre, és nem ragyogott fel a szeme valamiféle kapzsi örömmel, akkor valószínűleg tényleg csak átutazóban volt. Vagy tényleg kurva volt, vagy újságíró. Igazából egyik sem érdekelt. Ha csak egy jó estét akartam, bárki szexi és izgató megtette, ha meg az újságok hírverést akartak csapni, azt minden valós alap nélkül megtették. És ahogy a nagyok tartják: minden reklám jó reklám.
Amint az ital megérkezett, kérdőn felvontam a szemöldököm.
- Kér még egyet? Bár ez rum. - *A kezeim között tologattam az egyik kis felespoharat. Megint végigfuttattam rajta a pillantásom. Azért feltűnt, hogy nem indirekt módon tárult elém az a csodás panoráma. Bármit is akart, én azt ma nem akartam. Vagy nem vele. Lehetett bármennyire gyönyörű, vagy jó testű, nem éreztem rajta a felszabadultságot és a vonzalmat.
- Észre sem vettem. - *Dehogynem. Felhajtottam a második rumot, függetlenül attól, hogy ő kért-e még egyet avagy sem. Ez engem nem gátolt meg semmiben.
- De legalább hat férfit össze tudok számolni a helyiségben, akik rendszeresen ön, vagy a pólója kivágása, esetleg a csodás, hosszú lábai felé pillantanak. - *Mondtam futólagos, gúnyos mosollyal, aztán kértem még egyet.

8Ammon Pub Empty Re: Ammon Pub on Vas. Feb. 12, 2012 5:39 am

Axel Loyd

Axel Loyd
*Ha egyszer a faterom órát tart, egy csajszinak egyedül az alaksorban, akkor megtehetem hogy kimozdulok, és nem maradok egymagamban egy helyen Az milyen lenne már? Én egyedül? Pff... olyat még nem láttam. Persze megtehettem volna hogy magamban bulizom, de az olyan lett volna, mintha megőrültem volna.
nem akartam messzire menni, de egyben olyan helyen szerettem volna lenni, ahol akár még jól is érezhetem magam.
Fekete farmernadrágot, csatos bakancsot, s fekete testhez simuló pólót viseltem, a szokásos sapimmal a fejemen. Egyszerűen csodásan festettem.
Mikor odaértem a bárhoz, megálltam az ajtóban, körbepillantottam. Sokan voltak. Olyan alakok, akikkel nem igazán akartam együtt lenni, de ha hajt a vér, ha bulizni kell, akkor emberek között a hely, bármilyen módon.
Odasétáltam a pulthoz, s közben magamra vontam pár tekintetet, melyek szinte majd felfaltak egy pillanat alatt.
odaérve nekitámaszkodtam, rendeltem magamnak valamit, persze a csapos ízlésére bíztam, s csak remélni tudtam hogy nem valami szutykot próbál meg rám sózni. Mikor megkaptam a sörömet, elvigyorodtam. Eszembe jutottak a bulis esték, amiket a muglik között töltöttem el.
Belekortyoltam, majd körbepillantottam. Egy ismerős arcot vettem észre a tömegben. Az én Phil haveromat.
megvillantottam csibészes mosolyom egy szöszke kis csajra, kinek talán a melle nagyobb volt mint az esze, majd Phil mögé léptem, kezem vállára ejtettem, megpaskoltam cseppet.*
-Nélkülem jöttél el szórakozni? Hát szabad ilyet?*villantottam meg egy mosolyt, majd kezet fogtam vele, s ledobtam magam mellé, aztán tekintetem a nőre szegeztem, kinek kivágása szinte mágnesként vonzotta tekintetem, majd szemeibe néztem, megengedtem magamnak egy apró mosolyt.*
-Hello...*köszöntem, majd beleittam sörömbe.*

9Ammon Pub Empty Re: Ammon Pub on Vas. Feb. 12, 2012 6:23 am

Nessa F. Swethem

Nessa F. Swethem
Dracollin
Dracollin
*Oké elég könnyű vérű nő benyomását keltem azt hiszem, no, de mindegy. Phil szemmel láthatóan nem nagyon van az erotikára hangolva, de mindegy is ma én sem akartam, de azért nem árt ha az ember kicsit keleti magát valaki előtt nekem ez pedig amolyan lét elem szóval kicsit ugyan vissza vettem mikor észre vettem, hogy nem hajlik rá és nem is hatja meg, de azért még mindig látszót az aminek kelet. Minden estre ki kell belőle húznom valami izgalmas dolgot vagy is inkább kihoznom, hogy tudjak valami frappáns cikket írni hiszen az elég sablonos, hogy a Hell gitárosa egy kurvával lefeküdt ittasan miután a csajt is leitatta nem? Szerintem nagyon is az. Vagy csak én gondolom ezt így, no, de mindegy is. Végül is mindenből lehet cikket írni gondolkodj Jennifer gondolkodj mit tudsz ebből kihozni. A kérdésre csak megrázom a fejemet.*
-Nem köszönöm nem kérek.
*Fenének kell most ilyen agy munka közbe az a lötty. Jaj istenem. Ez még sem lesz olyan könnyű, de nekem nincsen akadály. Ez komolyan nem rezonál rám? Milyen véletlen fordulat hiszen rám ilyen helyzetben mindenki ugrik. De kivételek erősítik a szabályokat. Mindegy nekem ő most úgy is csak cikk alanynak kell nem pedig alkalmi partnernek azokat különben sem itt szoktam felszedni. Mondjuk nem panaszkodhatok innét is találtam már magamnak éjjelre játékszert. Fuu ez most gonosz volt nagyon is gonosz, de az igazság én pedig most roppantul gonosz dolgot forgatok az agyamban. De, hogy mit az majd kiderül a telegráfból. A meggyezéstől kicsit összerezzentem.*
-Nos én sem vettem észre ezt a tényt.
*Leszarom a gúnyos hangnemét. De azért nem észre vehetően, de körül nézek kik is figyelnek. Csupa berúgott vagy bedrogozott pali akik mindjárt összehánynak mindent mellesleg nem is jó képek, oké ez nem az én estém. Na állj ki az ott a sarokban aki ennyire bámul engem? Csak nem? A kedvenc fotóriporterem ül egymagában a gépe nélkül a töketlen enyhén ittas állapotban és bámul. Egy csúnya pillantást vettem rá majd újra Philre figyeltem az az csak akartam volna ha nem vágódik be hozzánk egy srác. A Hell másik tagja. Axel. Remek. Meg van a cikkem. Két ittas Hell tag felszed egy kurvát akit leitatnak és közben szétverik a csehót. Jennifer hitetlen vagy. Persze ennek is a gatyájában van az esze.*
-Helló.
*Viszonoztam a felettébb udvarias köszönést és csak semleges tekintettel néztem rá. Na vele biztos nem fekszem ágyba. Egyáltalán milyen egoista lehet már? Csak rá kell nézni, borzalmas.*

10Ammon Pub Empty Re: Ammon Pub on Hétf. Feb. 13, 2012 6:29 am

Philippe O'Danel

Philippe O'Danel
Pantheran
Pantheran
*Megvontam a vállam arra, hogy nem kéri az italt. Szívesen fizettem egy szép nőnek egyet, vagy kettőt, de nem erőltettem, ha úgysem ment ki semmi lényegesre. Mármint számomra lényegesre. Nők esetében az egyéjszakás kaland vagy valamiféle barátság tartozott ide. Az előbbi bárkivel összejöhetett, az utóbbi pedig fehér holló volt. Elég nehéz volt olyan csajt találni, aki tele volt önbizalommal, energiával, kellő iróniával, stílussal és imádta az életet. Az első helyen persze Ty állt, mert ő pont az a fajta nő volt, akivel Alaszkába is elmentem volna, mert ott is képesek lettünk volna megcsinálni életünk legnagyobb buliját. Az meg elég jó volt, hogy egyikünk sem akart az Államok után egy olyan fagyos helyen dekkolni. Mégis itt voltunk... Ez van.
- Tudom. Mindketten figyelmetlenek vagyunk. - *Az a jellegzetes, játékos vigyor jelent meg az arcomon. Persze, pont annyira nem tűnt fel neki az a rengeteg bámuló tekintet, mint nekem. És ebben az volt a legjobb, hogy mindketten tudtuk, hogy egyikünk sem mond igazat. Én egyértelműen hazudtam. Le sem akartam tagadni, egyszerűen nem érdekelt. Ő meg... túl ártatlannak tűnt, pedig kicsit sem volt az. De én szívesen tettem így. Úgyis unalmas estém volt, még ha biztos is voltam benne, hogy nem egy átutazóban lévő nő fogja feldobni, aki nem szereti a rumot. Vagy nem fogadja el. Hátrapillantottam a vállam felett, amikor megéreztem egy kezet, és elvigyorodtam.
- Bedöglött a mobilom és eltűntél. - *Válaszoltam vigyorogva, aztán kezet fogtam vele. Érzékelhetően felénk irányult minden női tekintet, de még a férfiak legtöbbjének pillantása is folyton idetévedt. Egyszerűen érdekelte őket, mi az, ami a másik nemet ilyen aktívan leköti, amikor ők órák óta itt melegítették a kopaszodó fejüket és a sörhasukat, mégsem értek el semmilyen eredményt. Visszafordultam a nőhöz.
- Ő Axel Loyd. Legjobb barátok vagyunk öhh... hülyegyerek korunk óta. - *Mondtam rövid gondolkodás után. A dacos mosolyom szinte kiprovokálta, hogy észrevegye, épp csak nem biggyesztettem a végére valami gúnyos megjegyzést.
- Kér még talán valamit? - *Vontam föl a szemöldököm. Itt volt az ideje egy kis ereszd el a hajamnak, de biztos voltam, hogyha most nemet mond, akkor tőlem józan maradhat, csak nem fog velünk bulizni. Még egy utolsó pillantást vetettem a gyönyörű domborulataira, és visszafordultam Axhoz. Lenéztem a már erősen üresedő söröskorsójára.
- Cserélünk? - *Toltam felé a pohár rumot. - Keverve jobban üt. - *Vigyorogtam.

11Ammon Pub Empty Re: Ammon Pub on Hétf. Feb. 13, 2012 6:58 am

Axel Loyd

Axel Loyd
Mikor Phil bemutatott, megengedtem egy mosolyt a nő felé, miközben levadásztam szőke fürtjeimről a sapkámat, s letettem az asztalra. csak bízni tudtam benne hogy most nem fog eltűnni mint valamelyik nap is. Nah akkor egy cseppet kiakadtam. valaki vicces kedvében volt hogy ellopta, vagy éppen csak elrejtette. Bár már olyan állapotban voltam akkor, hogy egyáltalán nem érdekelt a dolog.
-Cserélni?*vontam fel szemöldököm, majd elvigyorodtam, aztán felmutattam korsómat, hogy szeretnék még belőle legalább kettőt, aztán visszafordultam Phil-hez.*Cserélhetünk... bár még sok van ott ahonnan ez jött.
*Azzal elé toltam az üresedő korsómat, s felhajtottam az italt, ami meg kell hagynom nem éppen a legfinomabb volt amit valaha ittam, de a semminél jobb volt. Jó, hát azért itt se lehet minden tökéletes. Bár rendesen marta a torkom, ám nem panaszkodtam miatta.
Zsebembe sülyésztettem kezem, előhalásztam cigarettámat, kicsit megkocogtattam vele az asztalt, s körbe kínáltam. Bunkóság lenne társaságban nem körbekínálni az embereket.
Ha valamelyikük vett belőle, hát adtam tüzet is, majd egyet meggyújtottam magamnak is.*
-Na és maga kicsoda?*tudakoltam elvigyorodva, ám nem éppen a legilledelmesebben. Bár sosem voltam az. próbálták belém nevelni, de nem ment nekik. Kudarcot vallottak, s így lettem egy ilyen dög, mint amilyennek mások gondolnak, hol ott csak tökéletes vagyok a magam módján.
Mikor kinyílt az ajtó, és egy vörös hajú hosszú combú nőszemély lépett be az ajtón, tekintetem abban a pillanatban rá ragadt. Jól nézett ki, ám messziről leírt róla hogy k*rva. Az olyanok meg túl könnyen adják magukat, így nem kellenek. Jobban szerettem az apuci kislányait, kikkel lehetett játszadozni. Bár most nem a csajok miatt vagyok itt. Jól akarom érezni magam, ha egyszer már odakint olyan hideg van.
A söröm késett, s vele tűnik el az öröm. Így hát felkeltem, s odamentem a pulthoz. Megengedtem magamnak egy kedvesnek szituált mosolyt miközben a pultra hajoltam.*
-Két sör lesz, de tudja mit?! A legjobb italából kérek egy üveggel! *míg várakoztam elszívtam cigimet, s csak dobolásztam a pulton. Ha ilyen csiga a kiszolgálás, akkor magamnak kell intézkednem. Várakozni nem jó dolog, még akkor sem ha sokan vannak.
Közben egy mellettem ácsorgó szőke lányra villantottam legszebb mosolyom, rákacsintottam, s majdnem nagy pofonnak lettem aprócska gazdája, ám épp időben léptem el onnan az italok, és poharak társaságában.
Visszasétáltam hozzájuk, letettem az egyik sört Phil elé, s egy üres poharat, majd a nő elé is löktem egyet, s csak bízni mertem benne hogy ezt nem utasítja vissza. Ám ha még is, akkor több marad majd nekünk. Letelepedtem, s ismét a szőke lányra pillantottam. Talán még ma megnyerem egy kis játszadozásra...
Kinyitottam az üveget, s tötöttem mindhármunk poharába.*
-Igyunk Oroszországra, és a K*rva nagy hidegre!*villantottam meg egy mosolyt, miközben felemeltem poharamat.*

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.