You are not connected. Please login or register

Szakkönyvtár

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Szakkönyvtár  Empty Szakkönyvtár on Vas. Dec. 25, 2011 5:15 am

Richard Jhonson

Richard Jhonson
Házvezető
Házvezető
A szakra jellemző dolgok vannak itt feljegyezve. Mágiák, bűbájok, csupa-csupa hasznos dolog, ami folyamatosan bővül. Továbbá megtalálható még néhány más kötet is. Történelem, muglikról, és a dolgaikról is akad elvétve pár könyv, regények, és sok-sok más is.
Felépítését tekintve az egyszerűséget tükrözi. Tíz sorban vannak elrendezve a polcok, és a végéig pedig szinte lehetetlen ellátni. Bentebb vannak a bonyolultabb, és nehezebb varázslatok, olvasmányok. Ha valaki csak olvasni szeretne, akkor a könyvtáron lévő mágia életbe lép, és a külön kialakított olvasó részlegbe teleportálja az illetőt. Ami pedig szintem nincs túl bonyolítva, egy kényelmes fotel, és egy asztal, de ha egyszerre többen szeretnének olvasni, akkor újabb és újabb fotelek, asztalok jelennek meg.
A hely sajátossága még az is, hogy érzékeli a belépők szintjét, és csak addig képes továbbhaladni a sorok közt, míg a mágia jónak gondolja.


_________________
Minden ember azt ítéli meg helyesnek, amit ismer és tud, és ahhoz is ragaszkodik. Ők ezt hívják valóságnak. De a tudás és az ismeretek nagyon bizonytalan dolgok, így lehet, hogy a valóságuk csak egy illúzió. Mindenki a saját kis világában él és úgy, ahogy ő helyesnek gondolja.

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.