You are not connected. Please login or register

Raccoonov

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Raccoonov Empty Raccoonov on Hétf. Dec. 19, 2011 6:02 am

Richard Jhonson

Richard Jhonson
Házvezető
Házvezető
Raccoonov IMG_8459+Eagle+Owl

RaccoonovEszes vagy, a Rubik Kockán is hamar a helyére kerülnek a színek? Akkor talán nálunk van a helyed, de az se baj, ha nem vág gyorsan az eszed. Rég volt már az, amikor csak az ész volt a fő, mutasd meg, hogy tehetséges vagy valamiben, és már kapod is a ház színét. Nem számít kik voltak az őseid, vagy a szüleid, itt az a fontos, hogy ki is vagy, és ki leszel. Megtanulod az elme csodáját, hogyan vegyél rá valakit arra, amit nem akar, vagy talán mások gondolatai érdekelnek? Nincs baj, megtanulhatod azt is, sőt, ha ügyes vagy és tehetséges, pálca nélkül is képes lehetsz dolgokra, csak nyisd meg az elméd felénk, és nyújtsd ki a kezed, és tedd le végre azt a kockát, vár rád a tudás.

Régebben a szak talán kicsit túlzottan is egy irányba haladt, csak a tanulás és szinte semmi más. Ezen akar változtatni a frissen kinevezett Házvezető. Bár nem sokat tud a tanításról, arról se, hogy milyen egy iskola, sőt az egészről nem tud sokat. De szerencsére a volt Házvezető elhagyott pár jegyzetet, ami alapján már talán tud is kezdeni valamit. Másrészről viszont amit tud erről a szakról, azokon változtatni akar. Nem szeretné, hogy úgy gondoljanak az egészre, mint ha szemüveges, kockák társulata lenne, felrázza majd a szakot, ebben egészen biztos. S szerencsére a kapcsolatainak hála, a Minisztérium se nagyon szólhat bele a dolgokba. Ami azért jó, mert akar valami mást is tanítani, ami nem kapcsolódik szorosan a szakhoz, bár ez még képlékeny.

Szakvezető:
Richard Jhonson
Szaktárgyak:
- Mentál mágia
- Elme mágia
- Illuzió mágia


A ház színe: Sötétkék
A ház címerállata: Bagoly


_________________
Minden ember azt ítéli meg helyesnek, amit ismer és tud, és ahhoz is ragaszkodik. Ők ezt hívják valóságnak. De a tudás és az ismeretek nagyon bizonytalan dolgok, így lehet, hogy a valóságuk csak egy illúzió. Mindenki a saját kis világában él és úgy, ahogy ő helyesnek gondolja.

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.