You are not connected. Please login or register

Kínok mezője

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Kínok mezője Empty Kínok mezője on Kedd Dec. 06, 2011 8:13 pm

Isabella Milano

Isabella Milano
Házvezető
Házvezető
Mint neve is sugalja itt bizony sok megprobáltatásban lesz részed, ha ide merészkedsz. Nem hiába kínok mezeje a neve. Olyan sötét varázslat veszi körül ezt a mezőt mely képes felismerni alegsebezhetőbb pontoad. Tudja mi a gyengeséged, legyen az bármi, akár az elméd, akáér az emlékeid vagy a fizikai erőd. Tudja hol lehet téged a legjobban bántani mi az amivel padlóra küldhet. Itt bizony a legjob mágusok is életük veszthetik könnyen. De mint minden legyőzhető így ez a mező is. Két választásod van: vagy túléled akínokat és amező megkönyürül rajtad, vagy deaktiválod amezőt, de hogyan is? A deaktiváló varázslatoto csak aszrudok laki tusdják, így más huiáján csak a túl élés marad neked.
Ha bár tudják az itt élők hogyan kell hatástalanítani amezőt még ők is csak oabtosan jérnak erre felé és ha lehet elkerülik mivel senki sem szeretne itt csapdába esni.
Rengeteg csontváz és rgyébb maradvány található itt azoktól akik itt elhunytak. Fekete, mocsokos, tépázt fák és virégok nőnek itt, fkete ragacsod vízú fojó folyik. És jaja nekd ha valamilyik mezeő állatal is összetalálkozol.
Jól vigyázz hát ha ide tévedsz.

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.