You are not connected. Please login or register

Titkok háza

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Titkok háza Empty Titkok háza on Kedd Dec. 06, 2011 7:57 pm

Isabella Milano

Isabella Milano
Házvezető
Házvezető
A kulbhelyiségből nyílik egy régi tölgyfa ajtó, az ajtón lévő kis táblára ennyi van írva: Titkok háza. Ha egy diák ide belép akkor egy üres, öreg, kijetlen kis termet látha maga előtt, se egy asztal egy szék, tapaéta vagy festék a falakon csak egy villanykörte lóg a palafonról egy magában ez ad némi világoságot, mivel egy ablak sincsen a teremben.
Mikor a diák a terembe belép elég csak egy kérdést fel tenni, vagy gondolnia valamire, egy olyan dologra amit nem ért teljesen vagy zserinte valami hiányzik a képből, de nem tudja mi. És a szóba hirtelen átalakul. A diák maga előtt láthatja a kérdésre a vállaszt, a titok nyítját. Perzse ez a terem sem mondd el mindent amit tuddni akar az ember, a helyet védi egy különlges varázslat aminke hála olyan dologkat amiket nem szabad megtzudni például az iskolához kötődő súlyos dolgok vagy hasonló egyébb titkokat nem lehet megtudni. Perzse ammi a diák magán életéhez kötődik azt maradéktalanul meg lehet tudni. Bár a szoba kicsit csalafinta mert hajlamos rébuszokban megmutattni amit akarunk.
Ez a hely már számtalan titkot tárt fel és mutatta meg számtalan kérdésre a választ. A szoba kilétéről csak a szakveztő és a diákok valamint az izgató és a többi szakvező tud. A Minisztérium a szobát bizonyos okok miatt bezárata, de mint láthatni még mindig müködik és használják is.
//A szobában játékot csak is a mesálővel lehet folytatni. Ha valaki itt szeretne játszani akkor szóljon a szakveztő userének akivel leőre megbeszéltek alapján ki lehetszu játszani a dolgokat.//

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.