You are not connected. Please login or register

Művészetek terme

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Művészetek terme Empty Művészetek terme on Kedd Dec. 06, 2011 11:05 am

Isabella Milano

Isabella Milano
Házvezető
Házvezető
A klubhelyiségből lehet átlépni egy kis folyosóra ahonnét a művészetek termébe lehet menni. A terem hű a nevéhez. Mivel a szak egyik jellemzője a művészet így szinte felháborító lenne, ha nem ez a terem.
Ki milyen művészeti ágat képvisel olyan külsőt vesz fel a terem.
Ki a zenében tevékenykedik annak rendelkezésére hangszerek, kották, hangvillák, ritmus mérő eszközök állnak rendelkezésére, hogy hobbijának élhessen.
Aki a festészetben vagy rajzban találta meg önmagát annak vásznak, állványok, ecsetek, festékek, lapom, ceruzák, tollak és minden ilyen eszköz áll rendelkezésére, hogy alkothasson.
Van akinek a tánc a szenvedélye annak egy komplett tánc terem áll a rendelkezésére bármilyen stílusú tánchoz, bármilyen zenéhez. A varázslattal összeállított zene tárban nincs olyan szám ami ne lenne benne.
Ki író palánta vagy esetleg a rímek szövője annak különböző forrás anyagok állnak rendelkezésére egy-egy témához kötődően. Nyugodt lékőr jár nekik ezt a terem meg is adja.
S esetleg akinek kötni, hímezni, rokázni, subázni, horgolni, gyöngyfűzöni vagy egyéb kézműves tevékenységet lenne kedve űzni itt az is meg találja helyét.
Ha többen vannak a teremben akkor a terem egy fajta osztódásnak indul a különböző részek elhatárolódnak, hogy a bent lévők ne zavarják egymást.

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.