You are not connected. Please login or register

Klubhelyiség

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Klubhelyiség Empty Klubhelyiség on Kedd Dec. 06, 2011 10:23 am

Isabella Milano

Isabella Milano
Házvezető
Házvezető
Aki bejut a Fauvela főhadiszállásra az rögtön a klubhelyiségbe léphet, ami elég ízlésesen van berendezve.
A padlót vörös, puha szőnyeg borítja a terem közepén egy-két nagyobb asztal van és két nagy kanapé valamint székek. A szoba egyik sarkába áll egy kandalló amiben folyton tűz ropog, meleg esetén természetesen csak varázslattal csinált tűz ami nem ad meleget.
A falakt halvány narancs-barack színű tapéta borítja amelyen különböző minták vannak a falakat természetesen még festmények díszítik valamint van egy-két polc is amelyen a Fauvela által nyert díjak vannak és a szakhoz kötődő könyvek.
A diákok ahogy belépnek rögtön a hirdető falat pillanthatják meg ahova a szakvezető ír ki minden fontos információt diákok számára.
Az ablakok halvány sárga függönnyel rendelkeznek a párkányok úgy vannak kialakítva, hogy azokra is lehet ülni mivel bűbájok védik az egész helyiséget a balesetek és a rongálás ellen.
Minden Fauvelás diák és tanár ide gyűlhet össze, ha gyűlés van a szakdolgait megbeszélni itt lehet beszélgetni, társalogni a szaktársakkal együtt lenni, valamint a szakvetőt is természetesen gyakran megtalálni itt.
A klubhelyiségből több ajtó is nyílik mindegyiken egy kis tábla, hogy melyik-melyik terem.

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.