You are not connected. Please login or register

Eluveitie Uxellodunon (Dracollin szakvez)

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Eluveitie Uxellodunon (Dracollin szakvez) Empty Eluveitie Uxellodunon (Dracollin szakvez) on Szer. Ápr. 04, 2012 1:23 am

Eluveitie Uxellodunon

Eluveitie Uxellodunon
Házvezető
Házvezető
Név: Eluveitie Guenevere Angharad Iria Uxellodunon
Kor: ?
Nem:

Előtörténet: Fejre ejtettek kiskoromban. Így foglalmam sincs róla, hogy hol és mikor születtem. Azt sem tudom mi lehetek igazán. De annyi biztos, hogy amikor én megláttam a világot, szülőföldem (neveltetésem szerint...) Svájc még nem volt betondzsungel. Rétek, cuki tájak, népzene mindenütt. A nevem is talán ezért különös.
Abban biztos vagyok, hogy nem vagyok ember. De nem mondták el mi vagyok, vagy én nem emlékszem rá. Hát, de kit érdekel a mivoltom, hamár itt vagyok és még élek. Elmesélem, amit tudok magamról.
Anyám egy pokoli erős és nem kimondottan jópofa boszorkány volt. Édesapám sem volt éppen egy cukorborsó, de megnevelt, amíg tudott. Amíg rá nem robbantottam a házat. Varrt nekem a nagyanyám zsákvászonból egy nyulat. Az volt a mindenem, Nyúl uraság. De apám nem szerette ha gyermekded játékokkal ütöm el az időt, amikor kint lehetnék a ködös réten is és ügyelhetnék a juhokra. Így elrejtette előlem. Ha megtaláltam, akkor piszkosul megvert és rámrivallt, hogy legyek inkább jó kislány. Vagy jobb tolvaj.
Az utóbbi útját kezdtem el járni. Egy éjszaka megfogtam a kunyhónkban a nyulat, apám varázspálcáját és kisettenkedtem. De azt hiszem az izgalom miatt elejtettem a pálcát és az felrobbant. Én egyenest kirepültem, a ház a szüleimmel együtt pedig odalett. A ”baleset” után én lettem az árva kis áldozat, én pedig milyen kajánul élveztem, hogy mindenki engem imád és még a kis kezem is összepiszkolhattam a szüleim vérével.
Teltek múltak az évek, én pedig nagyobbacska lettem. Ekkor szöktem el a falunkból, egy olyan helyre, amit mi Luxtosnak neveztünk. A falu határában vettem észre valami furcsa lószerű micsodákat. Sikongatni kezdtem. Egy korombeli férfi jött ki és nézett végig magának. Közölte velem, hogy maradjak csendben, mert rémnek néznek majd a faluban. Mivel azokat a ”thesztrálokat” csak azok látják, akik láttak már valakit meghalni.
A férfi egy rettentően rideg és különös alak volt, ám valamiért nagyon érdeklődött irántam. Egy este nála húzódtam meg a szokásos piactéri kis csatornácskám helyett. Elkábított a szemétláda. Másnap reggel kissé véresen, megalázottan és ártatlanságomtól megfosztva keltem. A saját két kezemmel fojtottam meg a pasit. Hiába volt jóképű, velem senki sem tehet ilyet!
Menekülőre fogtam. Faluról falura osontam, de azon kaptam magam, hogy a havi átkom nagyon sokat késik. De a sötét korszakban mit tudhattam én arról, hogy mi történik a testemmel. Elkezdett nőni a hasam. Ahogy múltak a hónapok egyre nagyobb és nagyobb lett. Aztán csak ott maradtam egy faluban hosszabb időre, mikor éreztem, hogy terhem kezd túl nagy lenni. Brenoduron. Ez az a hely, amit Ti ma Bernnek neveztek. Itt hoztam világra egy fiú és egy leány gyermeket, akiket árvaházba adtam. Csóró voltam, mit tehettem volna? Azóta is bosszant ez. De nem tudom, hogy olyanok-e mint én, hogy élnek-e még.
Ezután indultam vissza ”haza”. Összeszedtem a falu minden varázstudását és a nagyanyám varázspálcáját felmarkolva burkoltam magam a sötétségbe. Nem tudom mennyi idei jártam a világot. De az bizonyos, hogy szó nincs rá, mennyi rosszat tettem, hogy mennyit ártottam.
Most Oroszországba értem. Suttoghattak valamit a fák egy itteni iskola igazgatójának. Mert engem kért fel a Dracollin ház vezetésére. Hogy miért engem és hogy honnan tud a létemről? Rejtély.

Varázs jártasságok:
Démoni mágia és fekete mágia mesteri szinten. A sok-sok éves, akár évszázados kutatás és művelése ennek a mágiaágnak megedzette őt.
Infiltráció – betörés – lopakodás. Bármilyen kicsi helyen képes besurranni egy nagyon védett területre is. Akár mugli riasztókat is kiiktat, ha olyan kedve támad. Betörésekből és lopsáokból tartotta fent magát sokáig. Mindezt persze síri csendben.

Egyéb: Anyanyelve a gall nyelv, de tökéletesen érti az angolt, franciát, németet, olaszt valamit sejti az oroszt.

Jellem: Nagyon lökött, szétszórt, egy igazi számkivettettje a társadalomnak. Ok nélkül kezd el vihorászni, majd morbid vicceket hoz ki mindenből. Minden szavában lappang a homály. Ő jóindulatú szeretne lenni, sőt visszamenne megkeresni a gyerekeit, de retteg a múlttól. Sokszor érzi magát feszélyezve tömegben.

Kinézet: 156 cm magas, szőke hajú, barna szemű, apró kelta hölgy. Ha valami dolga akad az árnyakban, akkor általában kifejezetten olyan ruhákat visel, ami nem akadályozza a mozgásában. ”Civilben” pedig olyan mint egy fekete özvegy. Fekete csipke, némi sejtelmesség és baljósság. Ruháiban is a sötétség a domináns.

Pálca: 16 hüvelyk, vörösfenyő, fakó keselyű toll maggal.

2Eluveitie Uxellodunon (Dracollin szakvez) Empty Re: Eluveitie Uxellodunon (Dracollin szakvez) on Szer. Ápr. 04, 2012 6:21 am

Isabella Milano

Isabella Milano
Házvezető
Házvezető
Pszichopata gyilkos néni elfogadva.

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.