You are not connected. Please login or register

Berial(Fauvela)

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Berial(Fauvela) Empty Berial(Fauvela) on Vas. Márc. 04, 2012 3:46 am

Berial Fury

Berial Fury
Név: Berial Fury
Kor: 19
Nem: Férfi

Előtörténet: Születése utána, hat évvel áttelepültek Írországból, Oroszországba. Régi, törzsgyökeres Ír család voltak. Alkoholista apa, erős személyiséggel megáldott anya. Ezért is furcsállták, hogy a fiúk nem nagyon hasonlít kettejükre, bár ezt betudták az új környezetnek. Amiben hasonlított a szüleire, az a homok szőke haja volt, ami egy apró kis részeg baleset miatt fehéredett ki. Az apja részegen akarta kifesteni a házat, mégpedig mágiával, de az egyik ige mellé ment, egyenesen Berial fejét találta el, így lett a szőke gyerekből, fehér hajas baba. Különösen nem zavarta Berialt, mindig is ilyen volt. Az váltott ki belőle valamekkora érdeklődést, hogy az apja elvitte a tizennegyedik születésnapján egy Ír kocsmába. Közösen kezdtek el inni, és ekkor megmutatta, hogy igenis van benne az apja véréből, nem csak azért, mert verekedés is volt, hanem mert bírta az alkoholt. Mégis csak Ír volt, csak nehezen tudta kimutatni. Teltek az évek, amikor is végül megkapta a „sorozást” mehetett suliba. Nem nagyon spannolta fel ez az egész, de meg kellett tennie, ezért hát elindult Drapanre fura világába. A sulit érintő dolgokból próbált kimaradni, a támadásokat kerülte, nem akarta, hogy a többiekhez hasonlítsák, nem az volt a dolga, hogy harcoljon, hanem tanuljon, habár… azt se csinálta, valami jól. Így lázadt az egész ellen tett mindenre magasról, talán ezért se tűnt fel senkinek se a suliban. A háttérben volt, a vizsgákat is éppen hogy letette, habár lenne esze, csak lusta, most már másodikos, és az első évet próbálja másolni, kimaradni mindenből. De van egy fura érzése, hogy nem fog menni.


Varázs jártasságok: Az első évben megszerzett tudása megvan, nem kiemelkedő semmiből, de nem is annyira rossz, átlagos.

Jellem: Nem az a fajta, aki kimutatja mit is érez, az Ír vérmérséklet se gyakran jelen meg, de ha mégis, akkor a berendezésnek vége, dührohamot kap, megsérti azokat akiket kedvel, bár így elismeri, hogy érez is valamit irántuk. Valójában elsőre olyan lehet, mint aki nem kedveli a társaságot, zárkózót, magának való, de ez nem igaz így, csak meg kell ismerni, és akkor egy hűséges barát lehet.

Kinézet: 185cm magas, 80kg, erős, izmos testfelépítéssel rendelkezik. A kis baleset miatt már fehér a haja, szemei kékek. Ruházkodás terén általában megmarad ugyanannál, egy hosszú vörös kabát, alatta egy fehér atléta, egy fekete nadrág, és még egy csizma is akad a lábára. Olyan lehet, mintha nem lenne más ruhája, pedig van, csak majdnem mind egyforma.

Pálca: 25cm hosszú ébenfa pálca, farkas karom maggal.

2Berial(Fauvela) Empty Re: Berial(Fauvela) on Vas. Márc. 04, 2012 10:10 pm

Isabella Milano

Isabella Milano
Házvezető
Házvezető
Elfogadva.

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.