You are not connected. Please login or register

Telegráf

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Telegráf Empty Telegráf on Szomb. Dec. 03, 2011 12:46 am

Lizbeth Parlay

Lizbeth Parlay
A telegráf egy hetente megjelenő magazin, mely összefoglalja a hét eseményit Drapanrén és környékén. A magazint Jennifer Hudens vezeti és írja egyik fő rovatát a pletyka rovatot. A magazin különlegessége, hogy a szemfüles riporterek mindenhol ott vannak és mindent megtudnak azt is amit nem kéne avagy nem szabadna napvilágra kerülnie. Ennek ellenére a magazin hatalmas népszerűségnek örvend, nincsen is vetélytársa. Az író és szerkesztő gárda kiléte titkos és a szerkesztő iroda is teljesen megtalálhatatlan, a leveket egy postafiókban fogadják. A Telegráf minden vasárnap mindenkihez eljut, hogy elolvashassa a legfrissebb híreket, pletykákat.
A magazin rovatai:
  • Hírek rovat: A hét legfontosabb híreit lehet itt megtalálni amit mindenikek tudnia kell, itt csak is a színtiszta igazság van leírva (Kivétel, ha Miss. Hudens írja a rovatott mert a felelős szerkesztő szabadságon van.)

  • Pletyka rovat: Itt minden van ami szem szájnak ingere. Itt értesülhetünk a legújabb szerelmi szálaktól kezdve az iskola sáros ügyein át a mágia ügyi miniszter hálószobájának történéseiig, sőt még a sötét nagy úr ruhás szekrényének tartalmát is megtudhatjuk, hiszen ki tudja mikor szerez be egy új skót szoknyát. Csak az ember győzőn gyököt vonni a rovat tartalmából. De mint tudjuk minden pletykának van alapja...

  • Időjárás: Egy hetes előjelzés a várható időjárásról. És ha a kedves szájliszt is bele kontárkodik a cikkbe akkor öltözködési tanácsokat is kaphatunk az időjárásnak megfelelően, hiszen az ember legyen mindig divatos.

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.