You are not connected. Please login or register

Nicholas Revan(Miniszter)

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Nicholas Revan(Miniszter) Empty Nicholas Revan(Miniszter) on Pént. Márc. 02, 2012 6:03 am

Nicholas Revan

Nicholas Revan
Név: Nicholas Revan
Kor: 60
Nem: Férfi

Előtörténet: Ifjú mágus volt még, de már akkor is nagy tehetségnek számított, tanulmányait Roxfortban kezdte meg. Hollóhát volt a háza, hiszen éles volt az esze, és sose vágyott hősiességre. Inkább az a fajta volt, aki a háttérben maradt, és tanácsokkal támogatott másokat. Kiemelkedően fontos dolog nem történt vele a tanulmányai során.
Miután befejezte, és sikeres vizsgát tett, állást vállat a Minisztériumban. Kezdetben csak apró, kis feladatokat bíztak rá, de szorgalmasan dolgozott, tette, amit kellett, és végül nagykövet lett. India volt a kijelölt ország. Itt ismerkedett meg élete szerelmével, akit hamarosan feleségül is vett. Két szép gyermekkel áldotta meg az ég kettejüket. Egy fiú, és egy lány gyermekkel. Úgy gondolta az élete sínen van, volt jó munkája, szerető családja, de sajnos nem egy mese volt. Lejárt a megbízatása, és vissza kellett volna térnie, de a felesége nem akarta elhagyni a hazáját. Ez vitákhoz vezetett, a vitákból később harag született, ami miatt végül különváltak az utjaik. Nicholas hazament, és otthon fojtatta a munkáját, de amikor csak tehette meglátogatta a gyerekei. Teltek az évek, évtizedek, és hírt kapott, a volt felesége életét vesztette a drogok miatt, elszomorította a hír, és aggódott a gyerekeiért, akik eddigre már tudtak gondoskodni magukról, így könnyebb volt mindenkinek a további élete. Nicholas végül áttelepedet Oroszországba, megkapta az állampolgárságot, és folytatta a politikus karrierjét, aminek a gyümölcse végül megért. Miniszter lett, bár nem a legközkedveltebb a gazdagok közt, új tőrvényeket hozott, amik leginkább a tehetősebb családoknál váltott ki ellenszenvet. De éppen ezzel nyerte meg a szegényebb réteget, biztonságot és anyagi jó létet biztosított. A családját se felejtette el, tartja a viszonyt a gyerekeivel, főleg a lányával, akire nagyon büszke az elért dolgok miatt, hiszen az apja segítsége nélkül tudta ezeket megvalósítani.

Varázs jártasságok: Miniszterként elég sok mágia ágazatban jártas. De a legjobb az átkok, bűbájok, védekező, és támadó, illúzió, elemi mágiák területén jártas. A többi, mondhatni átlagos ágazatokban is elég jártas, az átlagot megüti. Gyengéi a kreatív mágiák, gyógyítás, a fekete mágia, és a ritkább ágazatok.

Jellem: A munkában szigorú, erőskezű, de nem zsarnok, megvan a maga igazság rendszere, ha valamiről azt gondolja, hogy jogos volt, akkor enyhébb büntetéseket szorgalmaz. Szereti a dolgot több szempontból is megvizsgálni, de ha olyan valakivel találkozik, aki már több bűnt követ el, és azzal magyarázza, hogy a múltjában történt dolgok miatt lett ilyen. Azzal szemben nem elnéző. Eléggé gyűlöli a drogot, és azokat, akik azt terjesztik, ezért hozott egy törvényt, miszerint akit terjesztésen kapnak, arra a törvény legszigorúbb büntetést rója ki. De ez csak a munkában, a szabadidejében leginkább a: Kedves nagypapa, jelzővel lehetne illetni. Mosolygós, kedves, segítőkész, és akiket szeret, azokért sokra képes.

Kinézet: 170cm magas, és 68kg, ritkuló ősz haja van, és sötét szemei. A kora miatt már akad pár ránc az arcán. Munkában természetesen elegánsan öltözik, de ha nem látja senki, akkor kibúj a cipőből, és egy papucsot vesz fel. Szabadidejében pedig lazábban, kényelmesen öltözik.

Pálca: 28cm hosszú, rózsafa pálca, a magja pedig egy holló tol.

2Nicholas Revan(Miniszter) Empty Re: Nicholas Revan(Miniszter) on Szomb. Márc. 03, 2012 4:12 am

Isabella Milano

Isabella Milano
Házvezető
Házvezető
Elfogadva.

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.