You are not connected. Please login or register

Sergei Dragunov (NJK)

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Sergei Dragunov (NJK) Empty Sergei Dragunov (NJK) on Pént. Márc. 02, 2012 5:07 am

Sergei Dragunov

Sergei Dragunov
Név: Sergei Dragunov
Kor: 24
Nem: Férfi

Előtörténet: E havi számunkban egy fiatal üzletemberről lesz szó. Az ifjú Sergei Dragunov, Drapanre neves intézményének volt diákja, a Dragunov család egyetlen élő leszármazótja. Miután a nagybátyja Ivan életét vesztette miközben az iskolát védte (bár egyes pletykák szerint, inkább az ellen harcolt), Sergei lett a Dragunov cég törvényes örököse. Mivel túlságosan fiatal volt ahhoz, hogy egyszerre tanuljon, és vezessen egy akkora cégbirodalmat, mint az öröksége, ezért kénytelen volt elhagyni az intézmény falait. Ami érdekes lehet, hogy amikor ez történt, csupán tizenhat volt. Néhány információ szerint, Időnyerő segítségével folytatta a tanulmányait, ez lehet magyarázat arra, hogy miért is lett öregebb. A tanulmányai során, közelebbi kapcsolatba került egy diáktársával, de a hölgy kilétére nem sikerült rájönni. S egy tanár volt az, aki amolyan anyafigurát töltött ki a fiatal Sergei életében. A rosszhírű Lizbeth Parlay, számunkra rejtély ez az egész. Igen, elég érdekes társaságba keveredett. De csak ennyit tudunk az iskolai életéről, oh, majd elfelejtettem, az életét egy Huine nevű sárkánnyal osztja meg, akire szintén az iskola falai közt tett szert. Mr. Dragunovon végrehajtott időtorzulás jelentkezet Huinen is, mindketten idősebbek lettek, ami egy sárkánynál leginkább méret növekedéshez vezet. Sokáig élte az üzletemberek életét az ifjú iparmágnás, üzletek, megbeszélések, ünnepségek, de manapság nem hallani róla sokat. Az a szóbeszéd járja, hogy „szabadságra” ment, vissza Drapanre falai közzé. Kíváncsiak vagyunk, hogy mit is tervez, talán komoly oka van, vagy talán csak tényleg pihenésre vágyna?

Ez volt hát, egy rövid összefoglaló Sergei Dragunovról. Tartsanak velünk, a következő számban lerántjuk a leplet a titokzatos, szakálas, tetoválásokkal rendelkező férfiról, akit gyakran látni a magányos, de még mindig csinos, gazdag hölgyek társaságában.



Varázs jártasságok: Nem egy dologban kifejezetten erős, hanem átlagos a legtöbb tárgyban, amit oktattak az iskolában. Kivétel talán a bájitaltan, amiben elég ügyetlen.

Jellem: Elég sokat komolyodott, legalábbis ha olyan helyzetbe kerülne, akkor nem poénkodik el semmit, arra koncentrál, ami előtte van. De a hétköznapokban kicsit szabadabb jellem, nem szereti a komoly arcát mutatni, inkább viccel, beszólogat, hülyéskedik. Viszont sajnos megmaradt az a tulajdonsága is, hogy hamar eljár a szája, és visszafelesel, ahogyan azt régen is tette az órákon. Gyorsabban jár a szája, mint az esze.

Kinézet: 176cm magas, 79kg, izmosabb, sportos testalkattal rendelkezik. Hajának a színe sötét barna, hol fekete, hasonlóan a szeméhez, ami szintén sötét színekben tündököl. Ruházkodás terén pedig nem annyira változatos, leginkább a zakó-farmer kombinációt szereti, kiegészítve ingekkel.

Pálca: Két pálcával rendelkezik, egy 26cm hosszú, fenyő, benne skorpiófarok maggal. Ez a régi pálcája. Az „újat” pedig akkor szerezte, amikor az iskolába járt, a párbajtanártól kapta, egy felmérés után. Egy párbajpálcát.

2Sergei Dragunov (NJK) Empty Re: Sergei Dragunov (NJK) on Szomb. Márc. 03, 2012 4:11 am

Isabella Milano

Isabella Milano
Házvezető
Házvezető
Elfogadva.

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.