You are not connected. Please login or register

Pantheran

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Pantheran Empty Pantheran on Csüt. Feb. 23, 2012 9:55 am

Lydia Aleksandrov


Házvezető
Házvezető
Pantheran Fonix_www.kepfeltoltes.hu_

Egy természethez közel álló szak...egy harcos szak...egy erőtől duzzadó, vörös forgattak. Ez bizony a Pantheran szak. Ez a szak mély gyökerekhez nyúlik vissza, egy szak mely két ellentétet honosít meg egy szak mely remek közelharcosokat képez...ha valaki alkalmas rá, hogy az legyen.

Vannak olyanok akik az átlagnál is bátrabbak, merészebbek, természet szeretőek és vakmerőbbek. Ezek az emberek nagy energiákkal rendelkeznek és könnyen felismerhetőek arról, hogy túlzottan is sokat beszélnek és legfőképp akkor mikor nem kéne, viszont hűséges barátok és nagyon kitartóak és ehhez párosul a a nagy önfejűség.
Pantheran diákjai nagyon természet barátok és jó érzékük van a gyógyítómágiához. A Pantheran diák sereg híres az indulatiról hiszen elég hirtelen haragúak és arról is, hogy tőlük kerülnek ki a legnagyobb csínytevők is bár igaz nagy a szájuk is.
Bizony, bizony a Pantheranos diákoknak meg kell tanulniuk azt, hogy mikor kell csendben maradniuk és azt is, hogyan kezeljék hirtelen indulataikat, de mindezek megtanulásában nagy segítségükre van az, hogy céltudatosak, és nagyon maximalisták talán egy kicsit túlzottan is.
A Pantharanosok másik nagy közös jelzője a természet szeretet mellett az, hogy szinte mindegyik remek közel harcos. A diákok itt megtanulhatják a különböző penge és kardforgatási technikákat ahogy az íjjal is meg kell barátkozniuk a szakórán keretein belül. Pont ezért, hogy a diákok meg tanulnak varázslattal használni olyan tárgyakat amiket varázslat nélkül is lehet használni erősek és remekek a közel harcban a pálcás varázslatok nem erősségük általában az nem az ő terepük igaz vannak olyanok akik inkább annak mesterei. A szak diákjai egy csatában általában nem védő ha nem támadó szerepet töltenek be.
A szak gyökerei nagyon mélyre gyúlnak vissza ezért közel áll a természet mágiához. A szakos diákok szinte kivétel nélkül mind mind rajongnak a természetért és az állatokért, növényekért. A természet mágia órákon megtanulják, hogy kell a természet energiáját felhasználni persze nem önös érdekre hiszen ez ebben a mágia ágban teljesen tilos és nem megengedett. A természet mágiahíres arról, hogy összeköttetésben van a gyógyítómágiákkal, sok diák miután kikerül az iskola falai közül a gyógyítást választja hivatásaként avagy a tanári állást mivel imádják a kihívásokat és az akadályokat melyeket remek érzékkel oldanak meg.
A szakos diákok elhatárolódnak a rossz oldaltól általában és a jó oldalhoz húznak inkább. Az iskolát ért támadásokban mindig támadó szerepet töltöttek be és nem pártatlanként harcoltak ha nem kőkeményen a jó oldalhoz húzva érezhetően a fehér mágusokat támogatták kevesén azon diákok száma ki ettől eltér általában ők eme szakól hamar ki is esnek.
Pantheran az a szak mely az iskola létre jötte óta a legkevesebb változáson ment mely a szakot átformálta volna, talán ez a szak az amely a legjobban hasonlít a kezdeti szakhoz diákjai mindig is erős nagy csínytevő ugyan akkor hűséges embereként voltak emlegetve.
A szakcímer állata a főnix mely a mondák szerint a saját hamvaiból éled fel újult erővel ez jelképezi az erőt amit a szak képvisel. Az is köztudott, hogy a Főnix madár könnye gyógyítóhatású ez jelképezi a szak gyógyító és természet mágiához való tartozását.

Szakvezető: Lydia Alexandrov
Szaktárgyak: Természetmágia, Pengemágia, Gyógymágia
A ház színei: vörös, arany
Címerállat: Főnix


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.