You are not connected. Please login or register

Kain Vex(Testvériség tag)

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Kain Vex(Testvériség tag) Empty Kain Vex(Testvériség tag) on Szer. Feb. 22, 2012 6:48 am

Kain Vex

Kain Vex
Kegyenc
Kegyenc
Név: Kain Vex
Kor: ?
Nem: Férfi

Előtörténet:

Első bejegyzés: Hármasnál érdekes fordulatot vettek a dolgok. Sajnálatosan kellett észrevennem, hogy elődömnél heves érzelmek jelentkeztek. Egy Ruben Bevelaqua nevű diák iránt, aki felé… mondhatni atyai érzéseket táplált, és egy másik rendtag felé pedig gyengéd érzelmeket. Szerencsére, sikeresen likvidálásra került hármas, így folytathatjuk a tökéletesítésemet. Kiküszöbölve a hibákat, és az érzelemfaktor is javításra került. Jelenleg még nem vagyok képes elhagyni a helyiséget, szoknom kell a dolgokat.

Második bejegyzés: Sajnálatosan kellett tudomásul vennem, hogy a begyűjtött vérminták nem váltották be, a hozzájuk fűzőt reményeket. Sikeresen beépültek Hármas DNS-ébe, és ha nincs az Ezekiel nevű alak, aki ezt a „kis” csoportot vezette, akkor nem lett volna szükség az aktiválásomra, és az emlékek átültetésére. Több éves fejlődés ment a pocsékba, így meg kell elégednem Hármas erejével, tudásával, emlékével, és kezdhetem Ötös fejlesztését, ha valami ballépés miatt ismételten szükség lenne az elmemenekítésre, és új testbe való költözésre. Hamarosan kész leszek, és indulhatok folytatni a munkámat.

Harmadik bejegyzés: Hármas testét sikeresen megszereztem, a szükséges vizsgálatok során megalapítottam, hogy a DNS szinten történő erő átültetés még korántsem tökéletes. Pár hónap után, kilökődőt volna a testéből, ami Hármas halálához vezetett volna. (Észrevétel, a kutatásokat folytatni, erősebb DNS minták szükségesek.) Szerencsére, a test nagyjából épségben maradt, képes vagyok feltárni a hibák okát, és kiküszöbölni azokat. A testem hamarosan kész az indulásra.

Negyedik bejegyzés: Kész, befejeztem a kutatás első szakaszát, a testem immár kész, az erőmet tökéletesen tudom használni, Hármas minden emléke megvan, de az érzelmekre nem tartottam igényt, amiket az „új” ismerőseivel szemben táplált. A minták ismételt begyűjtését ideje ismételten elkezdeni. Akad néhány ígéretes személy, akik használhatóak lesznek a kutatásommal kapcsolatban.

Ötödik bejegyzés: Itt az idő, a véremet a tégelybe helyeztem, a jelenlegi emlékeimet a biztonság kedvéért lemásoltam, és megfelelő helyen tárolásra került. Ötös fejlődése elkezdődött, néhány év, és kész lesz az életképes test. Igaz, nem annyira gyors az életem hosszabbításának ezen módja, de praktikusabb. Ha azelőtt halnék meg, hogy nem készült el a hüvely, akkor amint befogadó képes lesz, az elme mostani változata beépül a testbe. Sajnálatosan nem lesz tökéletes, de jobb lesz, mint a semmi. De a mostani testem tökéletes, némi változtatással sikerült ellenállóbbá tenni a sérülésekkel szemben, és még a gyorsaságomat is megnöveltem.
Bejegyzések vége.


Minisztériumi akta:

Név: Kain Vex
Kor: ?

Jelentés: Kevés adattal rendelkezünk a Kain Vex nevű személyről. Amit tudunk, hogy valószínűleg ember, bár erre a szemei cáfolnak rá. A pontos életkorát se ismerjük, több érdekes tény derült ki az évek folyamán. Több olyan festményt találtunk az embereknél, ami Kaint ábrázolta. Pontosabban, Kaint és más történelmi személyiséget. A legrégebbi, amit sikerült szereznünk, egy Napóleon nevű alakkal volt látható, és az utolsó, ami a birtokunkban van, Adolf Hitler társaságában volt látható. Túlságosan kevés információ van a birtokunkban, a további nyomozás erősen ajánlott.


Varázs jártasságok: Mesterien űzi a mental, elme, és illúzió mágiákat. A legjobb tudomása szerint, eddig csak egy személy volt nála járatosabb ezen a területen, mégpedig a Jeffrey Grayson. A fekete mágiával is közelebbi kapcsolatba került már, így abban is elég erős, a bájitalok terén sincs sok szégyelleni valója, és még ért a bűbájokhoz is.
Gyengéi: A természet mágiák, elemi mágiák, mondhatni minden, ami a „jó” mágia. Átlagosan, vagy még annál is rosszabban tudja használni.
Nem ide tartózik, de képzett közelharcos.


Jellem: A hangja mindig nyugodt, tárgyilagosan beszél, és leginkább a logikára hagyatkozik. Hármassal ellentétben, nem törekszik szorosabb kapcsolatot kiépíteni senkivel. Elég manipuláló a személyisége, keresi a másik gyengéjét, és azt használja fel, a harcokban nem túlságosan becsületes, szereti kihasználni a helyzeti előnyöket. Leginkább tudósnak tartja magát, aki a mágiával javítja fel a mugli tudományt, így érve el újabb és újabb sikereket.

Kinézet: 185cm magas, 95kg, erős, izmos testfelépítéssel rendelkezik. Szőke, hátranyalt haja van, az arca csontos. Leginkább a szemei érdekesek, macska és hüllő keverékének tűnik, amik elég érzékenyek az erős fényre, ezért hord mindig napszemüveget. Ruházkodás terén általában egy fekete, testhez simuló felsőt visel, egy megbűvölt bőrnadrágot, hogy ne akadályozza a mozgásban, társul még hozzá, egy pár fekete bőrkesztyű is, és végül, egy fekete, hosszú bőrkabátot. A pálcája az alkarjához van erősítve, a gyorsabb előrántás miatt.

Pálca: 8 hüvely hosszú, ébenfa pálca, kígyó szem maggal.

2Kain Vex(Testvériség tag) Empty Re: Kain Vex(Testvériség tag) on Szer. Feb. 22, 2012 9:15 am

Isabella Milano

Isabella Milano
Házvezető
Házvezető
Elfogadva.

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.