You are not connected. Please login or register

Hírek, közlemények

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Hírek, közlemények Empty Hírek, közlemények on Szomb. Dec. 03, 2011 12:42 am

Lizbeth Parlay

Lizbeth Parlay
Itt ad a vezetőség információt az oldal minden tagjának, a változásokról, kérésekről és egyebekről. Gyakran nézendő topic, amelyben TILOS a spam.

2Hírek, közlemények Empty Re: Hírek, közlemények on Csüt. Jan. 19, 2012 8:38 am

Nicholas Revan

Nicholas Revan
Bocs hogy ide írok, de a Facem valamiért nem jó, csak a kék sáv van meg fent, semmi más :S ezért ha van valami fontos dolog, akkor azt, ha lehet, küldjétek el PÜ-ben ennek a karimnak. Mindennap majd többször is ránézek.

Dick.

3Hírek, közlemények Empty Re: Hírek, közlemények on Szomb. Feb. 11, 2012 2:13 am

Lizbeth Parlay

Lizbeth Parlay
Sziasztok!

Az előtörténet rendszere megváltozott. Mindenki, akinek van előtörténete belép az előtörténetekhez és az alsó "új téma"-ra kattintva külön topicba illeszti bele az előtörténetét. A topic neve legyen a karakter neve és zárójelbe a tesztben megkapott házad neve. Ezekbe a topicocba lesz elfogadva az előtörténet is egy új hozzászóláson keresztül. Akinek nincs lementve a törölt előtörténetek, az engem keressen, mert lementettem a biztonság kedvéért.

További Kellemes játékoz!

Liz

4Hírek, közlemények Empty Re: Hírek, közlemények on Csüt. Márc. 01, 2012 2:32 am

Richard Jhonson

Richard Jhonson
Házvezető
Házvezető
Kedves szakom, szeretném megkérni a diákjaimat, hogy vasárnapig írjanak egyet a klubhelyiségbe, amolyan: Bemutatkozik az új szakvezető játékot szeretnék. Köszönöm előre is.


_________________
Minden ember azt ítéli meg helyesnek, amit ismer és tud, és ahhoz is ragaszkodik. Ők ezt hívják valóságnak. De a tudás és az ismeretek nagyon bizonytalan dolgok, így lehet, hogy a valóságuk csak egy illúzió. Mindenki a saját kis világában él és úgy, ahogy ő helyesnek gondolja.

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.